Sommer yoga (Uge 35)

Sommer yoga (Uge 35)

kr. 5.100,00

Sensommer yoga i uge 35 er yogaopholdet for dig, der gerne vil fordybe dig i yogaens fantastiske univers. 

På dette yogakursus skal vi bl.a.:

  • Dyrke masser af yoga
  • Afprøvet forskellige yogaformer
  • Kendskab til åndedræts- og meditationsteknikker

I tillæg til yogaundervisningen for du også skønne udflugter, spændende foredrag og skønt samvær med dine medkursister.

Kurset starter søndag den 25. august kl. 16.00 og slutter lørdag den 31. august kl. 9.00
Læs mere om programmet herunder: 

Psst. vores yogakurser er meget populære. Vi anbefaler at tilmelde dig i god tid.

Beskrivelse

Yoga er godt for krop og sind  

I denne uge er fokus på at du prøver en masse forskellig yoga. Du bliver roligt og grundigt guidet ind i stillinger og sekvenser, så du behøver ikke på forhånd at have kendskab til yoga for at deltage på kurset.
Vær dog opmærksom på at ugen er intensiv og byder på meget yoga.

I stillingerne og øvelserne har du fokus på vejrtrækning, fordybelse, aktivitet, muskelstyrke og bevægelighed. Du vil i løbet af ugen blive udfordret, men også opleve ro og nærvær med dig selv.  Og selvfølgelig tilfredsstillelsen når du opdager, at du kan mere end du tror.

I min undervisning kobler jeg både østens livsfilosofi og de fysiske fordele du kan opleve i din hverdag når du laver de forskellige øvelser.

Undervisningen vil primært finde sted i skolens hal.

Hatha yoga

Hatha yoga kaldes også klassisk yoga. Du bliver præsenteret for sekvenser med fokus på blide siddende og liggende stillinger.  Men også stående og mere udfordrende sekvenser.

Yin Power®

Du bliver overrasket hvis du forveksler Yin Power® metoden med traditionel Yin yoga.
I Yin Power® metoden skaber du balance mellem Yin og Yang. Yin er dit fokus på åndedrættet, nærvær og opmærksomhed i øvelserne. Yang er muskelaktiviteten, styrken og varmen i øvelserne.

Jeg har mærket på egen krop at Yin Power® metoden, hjælper med at hele kroppen, og samtidig får ryddet ud i gamle overbevisninger. Jeg ønsker at du tager hjem fra denne yoga uge med en oplevelse af, at du på flere planer er stærkere end du tror.

Medi Yoga®

Medi Yoga® er en terapeutisk yoga form, der er udviklet ud fra videnskabelige studier. I metoden er der fokus på på kroppens evne til selvheling.

I praksis er det korte og enkelte yoga programmer, primært i siddende og liggende stillinger, der kombineres med åndedrætsøvelser og dybdevirkende meditationer.

Restorativ Yoga

Her er blide liggende stillinger i fokus. Formålet er at skabe ro og balance i nervesystemet, så du oplever en dyb afslappende fornemmelse i kroppen, og et roligt sind. Det er en fantastisk måde at restituerer og genoplade din energi.

Sommerhøjskole

Yoga-linjen kører sideløbende med golflinjen i denne uge. Når du ikke dyrker yoga er du sammen med alle ugens kursister.

Sammen skal vi synge, på ekskursion i det smukke Vestjylland, høre spændende foredrag og ikke mindst nyde højskolefællesskabet og sommeren.. Du bliver forkælet med køkkenets dejlige sunde mad og vil opleve den friske luft ved Limfjorden.

Højskole betyder fællesskab, og det betyder at vi på skift giver en hånd med ved for eksempel opvask, servering af mad og let oprydning. Sådan er højskolelivet også – i hvert fald et kvarters tid om dagen.

Højdepunkter

  • Fordybelse i yogaens univers
  • Meditation og åndedrætsøvelser
  • Afprøv flere yogaformer
  • Nyd samværet og fællesskabet til måltider og aftenhygge i havstuen

INFO

Pris
5100.- Eneværelse m. bad/wc – Book online
8200.- Dobbeltværelse m. bad/wc (2 pers.) –
Book via 9785 0822

Betaling & afbestilling
Ankomst & Transport
Kontakt
Indkvartering & faciliteter

Der tages forbehold for evt. ændringer inden kursus start

Lene Langer Nees

Lærer på linjefaget

Lene er vores knald dygtige fysioterapeut og yogainstruktør, som også er uddannet coach. Hun formår at gøre motion til en leg, og har en fantastisk evne til at tilpasse timerne, så alle kan være med – øvet som uøvet. Lene er et godt menneske helt ind i knoglerne, og hun udfordrer dig i forhold til dine tanker om sundhed, livskvalitet og hverdagslivet.

Du kunne også være interesseret i...