Sommer yoga (Uge 35)

Sommer yoga (Uge 35)

kr. 5.100,00

Sensommer yoga i uge 35 er yogaopholdet for dig, der gerne vil fordybe dig i yogaens fantastiske univers. Yoga er denne uge ét af to linjefag, hvor du kommer til at koncentrere dig om linjefaget om formiddagen, mens du resten af dagen er aktiv sammen med de øvrige sommerkursister

På dette yogakursus skal vi bl.a.:

  • 2 yoga lektioner om dagen
  • Afprøvet forskellige yogaformer
  • Kendskab til åndedræts- og meditationsteknikker
  • Oplevet naturen omkring højskolen

Kurset starter søndag den 26. august kl. 16.00 og slutter lørdag den 31. august kl. 9.00

Psst. vores yogakurser er meget populære. Vi anbefaler at tilmelde dig i god tid.

Beskrivelse

Yoga hver formiddag

I den smukke sensommer åbner vi dørene til højskolens hal, hvor der venter 30 yogakursister en fantastisk uge med fokus på Hatha yoga og Yin yoga. Hver formiddag fordyber vi os i yogaens forunderlige univers. Jeg guider dig roligt og grundigt ind i de forskellige yogastillinger, så du behøver ikke på forhånd at have kendskab til yoga.

Højskolelærer og kursusleder Lene Langer Nees siger om yoga: “Jeg oplever, at jeg kommer hjem i min krop, når jeg laver yoga.  Og for mig er yoga og meditation ren kærlighed og omsorg til/for mig selv. Det er lige præcis disse oplevelser jeg ønsker, at du tager med hjem fra dette kursus“.

I denne uge yogaholdet på 30 elever, så her er plads til både dig som har kendskab til yoga og dig hvor yogaen stadig er et ukendt univers.

Sommerhøjskole

Yoga-linjen kører sideløbende med golflinjen i denne uge. Du kommer til at fokusere dig om linjefaget hver formiddagen, mens du resten af dagen er sammen med de øvrige sommerkursister.

Sammen skal vi synge, på ekskursion i det smukke Vestjylland, høre spændende foredrag og ikke mindst nyde højskolefællesskabet og sommeren.. Du bliver forkælet med køkkenets dejlige sunde mad og vil opleve den friske luft ved Limfjorden.

Højskole betyder fællesskab, og det betyder at vi på skift giver en hånd med ved for eksempel opvask, servering af mad og let oprydning. Sådan er højskolelivet også – i hvert fald et kvarters tid om dagen.

Temaer på kurset er:

  • Hatha og Yin yoga
  • Sund mad og afstresning
  • Ro og fordybelse
  • Meditation og åndedrætsøvelser
  • Udflugt i smukke Vestjylland

INFO

Pris
5100.- Eneværelse m. bad/wc – Book online
8200.- Dobbeltværelse m. bad/wc (2 pers.) –
Book via 9785 0822

Betaling & afbestilling
Ankomst & Transport
Kontakt
Indkvartering & faciliteter

Der tages forbehold for evt. ændringer inden kursus start

Lene Langer Nees

Lærer på linjefaget

Lene er vores knald dygtige fysioterapeut og yogainstruktør, som også er uddannet coach. Hun formår at gøre motion til en leg, og har en fantastisk evne til at tilpasse timerne, så alle kan være med – øvet som uøvet. Lene er et godt menneske helt ind i knoglerne, og hun udfordrer dig i forhold til dine tanker om sundhed, livskvalitet og hverdagslivet.

Du kunne også være interesseret i...