Medarbejdere

LEDELSE

Claus Henry Hansen

Forstander
Struer Fri Fag- og Højskole

Anika Karlsen Thor

Viceforstander og daglig leder

Anika er diætist og daglig leder. Hun ved alt om mad og sund livsstil. Anika spiller klaver til morgensamlinger og fortæller om forfatterens tanker om teksten og den tid, hvor sangen er skrevet. Anika ved rigtig meget om madkultur. Hun tager dig med på en rejse i litteraturen om danskernes sundhed, og så er hun altid opdateret på dagens nyheder.

HØJSKOLELÆRERE

Lene Langer Nees

Højskolelærer

Lene er vores knald dygtige fysioterapeut og yogainstruktør, som også er uddannet coach. Hun formår at gøre motion til en leg, og har en fantastisk evne til at tilpasse timerne, så alle kan være med – øvet som uøvet. Lene er et godt menneske helt ind i knoglerne, og hun udfordrer dig i forhold til dine tanker om sundhed, livskvalitet og hverdagslivet.

Nanna Buch Pedersen

Højskolelærer

På skolen vil man kunne opleve Nanna i flere roller som underviser i madværkstedet, i motionsfagene og ind imellem også, når der er Fed fredag og Højskolehjørne. 

Nanna har en professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i sundhedsfremme og forebyggelse.

Thomas Smith

Højskolelærer

Thomas er uddannet coach, motionsinstruktør og snart færdiguddannet psykoterapeut. Han er verdensmester i at stille alle de svære spørgsmål, som for alvor rykker din personlige udvikling og dine tanker om vores kultur og samfund. Han er en mester i at lytte og den af underviserne, som arbejder mest i dybden med den mentale side af livsstilsændringer og sundhedsbegrebet.

Marianne Hansen

Højskolelærer

Marianne er hyppigt at finde i skolens madværksteder, men hun har også en vigtig udfarende position som projektudvikler og tovholder på events.

Marianne er i øjeblikket på barsel

Trine Thor Christensen

Højskolelærer

Uden Trine havde vi et problem. Hun er nemlig dén, der med sit kæmpe store overblik og overskud får alting til at køre. Hun ved en masse om det meste og deler ud af sin viden med et evigt smil. Trine har en kæmpe viden om bl.a. natur, kultur, historie, idehistorie, filosofi og litteratur og så er hun altid opdateret på samfundsrelevante emner.

Lena Schou

Timelærer

Lena underviser i vores kreative værksted. Hun er kunstner, dukkemager og er uddannet indenfor teaterverdenen. Lena er et af de mest kreative mennesker, du nogensinde kommer til at møde. Hun er hjertelig, tålmodig og tager hånd om alle i værkstedet – også dig med 10 tommelfingre uden et medfødt krea-gen.

KØKKENTEAMET

Per Holst Hansen

Køkken- og serviceleder

Laila Krüger

Køkkenassistent

Beatrice Theil

Køkkenassistent

PEDEL OG SERVICE

Inge Lise Nielsen

Serviceassistent

Jan Nielsen

Pedel

ADMINISTRATION OG KOMMUNIKATION

Jette Kjeldgaard Jacobsen

Markedsføring

Berit Kamstrup

Kontor

Sonni Haase

IT-administrator