Medarbejdere

Ledelse

Else Marie Markvorsen
Forstander
Anika Karlsen Thor
Viceforstander og daglig leder

Anika er diætist og daglig leder. Hun ved alt om mad og sund livsstil. Anika spiller klaver til morgensamlinger og fortæller om forfatterens tanker om teksten og den tid, hvor sangen er skrevet. Anika ved rigtig meget om madkultur. Hun tager dig med på en rejse i litteraturen om danskernes sundhed, og så er hun altid opdateret på dagens nyheder.

Højskolelærere

Lene Langer Nees
Højskolelærer

Lene er vores knald dygtige fysioterapeut og yogainstruktør, som også er uddannet coach. Hun formår at gøre motion til en leg, og har en fantastisk evne til at tilpasse timerne, så alle kan være med – øvet som uøvet. Lene er et godt menneske helt ind i knoglerne, og hun udfordrer dig i forhold til dine tanker om sundhed, livskvalitet og hverdagslivet.

Thomas Smith
Højskolelærer

Thomas er uddannet coach, motionsinstruktør og snart færdiguddannet psykoterapeut. Han er verdensmester i at stille alle de svære spørgsmål, som for alvor rykker din personlige udvikling og dine tanker om vores kultur og samfund. Han er en mester i at lytte og den af underviserne, som arbejder mest i dybden med den mentale side af livsstilsændringer og sundhedsbegrebet.

Trine Thor Christensen
Højskolelærer

Uden Trine havde vi et problem. Hun er nemlig dén, der med sit kæmpe store overblik og overskud får alting til at køre. Hun ved en masse om det meste og deler ud af sin viden med et evigt smil. Trine har en kæmpe viden om bl.a. natur, kultur, historie, idehistorie, filosofi og litteratur og så er hun altid opdateret på samfundsrelevante emner.

Charlotte Ihler Søndergaard
Højskolelærer

Vores højskolelærer Charlotte er vores “gastro-woman” og positive energi-bundt, som ved alt om mad. Hun har arbejdet som kok i mange år, og har en bachelor i ernæring og sundhed. Hun er en haj i et køkken og kan lære dig alt om sund, lækker madlavning. Charlotte er ekspert i mad og miljø og har stor viden om, hvordan vi tænker bæredygtighed ind i køkkenet og hjemmet.

Lena Schou
Højskolelærer

Lena underviser i vores kreative værksted. Hun er kunstner, dukkemager og er uddannet indenfor teaterverdenen. Lena er et af de mest kreative mennesker, du nogensinde kommer til at møde. Hun er hjertelig, tålmodig og tager hånd om alle i værkstedet – også dig med 10 tommelfingre uden et medfødt krea-gen.

Anette Overgaard Nielsen
Højskolelærer

Anette er uddannet kunsthistoriker og billedkunstner MFA. Hun underviser i kunstværksted, hvor især arbejdet med tegning og maleri fylder. Anette angriber kunst fra mange vinkler og der vil derfor altid være mulighed for at blive inspireret til selv at gå nye veje. Desuden har Anette uddannelse i psykologi og antropologi, med en sær interesse i de forpligtende fællesskaber og hvad mennesker er for nogen størrelser – hun vil derfor ofte tale om samfunds og kulturemner på morgensamlinger.

Marianne Hansen

Marianne er hyppigt at finde i skolens madværksteder, men hun har også en vigtig udfarende position som projektudvikler og tovholder på events.

Køkkenteamet

Struer Højskole deler køkkenpersonale med Struer Fri Fagskole, som i al beskedenhed laver Danmarks bedste sunde mad. Det synes vi ihvertfald selv :-) Vi kalder det "Struer-kost" og her ser du hjernerne og hænderne bag de lækre menuer.
Per Holst Hansen
Køkken- og serviceleder
Laila Krüger
Køkkenassistent
Vivi Refsgaard
Køkkenassistent

Pedel og service

Vores rengøringspersonale og pedeller er uundværlige. De holder vores bygninger rene og pæne, og løser alle hverdagens små praktiske problemer. Uden dem ville det hele blive noget rod!
Inge Lise Nielsen
Serviceassistent
Susanne Nielsen
Serviceassistent
Jan Nielsen
Pedel

Administration og kommunikation

Sonni Haase
IT-ansvarlig
Berit Kamstrup
Kontor
Jette Kjeldgaard Jacobsen
Kontor
Jonny Carstensen
Kommunikationsmedarbejder