Faciliteter

Værelserne

Vores hovedbygning har tidligere fungeret som plejehjem. Derfor er der flere gode fællesrum og stuer, og vores værelser er store (15-20 m2). Alle værelser har eget bad og toilet. Vi har 6 dobbeltværelser og 31 enkeltværelser.

Værelserne er forskelligt møbleret. Der er en seng, sengebord, skrivebord med stol, lamper, lænestol og på nogle værelser en sovesofa. Badeværelset er rummeligt, og helt dit eget. Værelserne ligger på højskolens gange, så du er tæt på undervisningsstederne, fælles opholdsstuer, vaskerum, køkken og undervisernes kontorer.

Privat zone

Dit værelse er din private zone, hvor du kan være helt dig selv, når du trænger til en pause og finde tid til ro og refleksion. Det kan alle få brug for! Du er også meget velkommen til at medbringe pyntepuder, nips, tæpper, potteplanter, foto rammer m.m., hvis du gerne vil gøre dit værelse lidt mere personligt og hyggeligt under dit ophold.

Internet og TV

Der er gratis trådløs internetforbindelse på alle værelser. Skolen har to fælles TV-stuer, hvor man kan hygge sig i fællesskab. Der er ikke TV på værelserne.

Værelserne med delt bad ligger ikke i hovedbygningen, og de har ikke TV-stik.

Hallen

  • Vi er stolte af vores lille hyggelige idrætshal. Hallen benytter vi til primært til motions fag, større foredrag og i fritiden kan der spilles badminton og andre boldspil.

Glashuset

  • Hovedbygningen, den runde bygning som byder dig velkommen med røde søjler og grønne planter, er skolens smukkeste bygning. Her har vi det skønneste yogalokale som byder ind til afstresning og indre ro. Lokalet bruges til meditation og mindfulness.

Undervisningskøkken

  • Side om side med højskolens værelser finder du undervisningskøkkenet. Her får du fingrene i maden og lærer at trylle sunde velsmagende retter frem.

Kreativt lokale

  • Højskolen har et kreativt lokale som bruges til timerne kreativ og valgfaget kunstværksted. Her er der alle de faciliteter, som du kan bruge til at male, sy, strikke. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. Du er også meget velkommen til at tage ting med hjemmefra, som du ønsker at arbejde på. Det kan være reparation af tøj, maleri, skulptur eller andet. Kreativ er altid åbent og til fri afbenyttelse. Her hygges der altid med kaffe, snak og sysler.

Foredragssal

  • Højskolen har en foredragssal. Her mødes vi til foredrag og undervisning.

Opholdsstue

  • I opholdsstuen, som i det daglige bliver kaldt for havestuen, kan man hygge og snakke samt se TV.

Faciliteter uden for højskolen

Svømmehal

  • Struer svømmehal ligger 1 km fra skolen. Kursister kan svømme på højskolens regning tirsdag og torsdag morgen, dog ikke i folkeskolernes ferier.  www.struerenergipark.dk/5/svoemmehal
  • Vinderup svømmehal – motionsfaget vandgymnastik foregår i denne svømmehal som ligger 15 km fra højskolen. Der køres i bus til svømmehallen.

Naturen

  • Vi er omgivet af mange dejlige stisystemer som går langs Limfjorden, strand, den lækre havnefront, historiske gravhøje og ind i byens grønne anlæg.
  • Tæt på finder du en storslået natur ved Klosterheden plantage, Toftum bjerge, Venø og Oddesund.