Kost og allergier

Alle vores højskolekurser er med fuld forplejning. Vi går meget op i sund og velsmagende mad, og serverer tre hovedmåltider og lejlighedsvise mellemmåltider. Frisk frugt kan du altid finde, sammen med kaffe og the.
Vi tror ikke på forbud, men balance, og arbejder desuden med bæredygtighed, årstidens råvarer og mindre madspild.
Vi kan tage hensyn til følgende allergier: Lactose og gluten.
Hvis man har andre allergier vil vi gerne informeres så vi har mulighed for at vejlede i menuerne. Hvis en allergi er meget omfattende, opfordrer vi desuden kursisterne til selv at medbringe specielle ingredienser og åbner køkkenet op, så eleven sammen med køkkenpersonalet kan tilberede sin mad og ellers tage, hvad man kan tåle fra bordet.
Der serveres til middag og aften et vegetarisk valg
Der bliver ikke lavet mælke- gluten- og sukkerfri alternativer ved mellemmåltider, men serveret frugt som alternativ.
Det er ens eget ansvar at undgå, hvad man ikke kan tåle. Man kan altid spørge køkkenet, hvad der er i maden.
Allergier meddeles til skolens køkkenleder Laila i forbindelse med tilmelding. Hun kan kontaktes på laila@struerfrifagskole.dk
Madværkstedet 1 og 2
Ønsker du selv at prøve vores smagfulde mad, kan du købe vores populære kogebøger her i webshoppen.
Madplaner
Gratis madplaner med indkøbsliste finder du ligeledes her på siden.