Bettinna Buhl

10. juni kl. 19.00 – 21.00

Det danske måltid i 15.000 år

Hør en spændende og underholdende fortælling om måltiders kulturhistorie. Madhistorikeren Bettinna Buhl fortæller om overlevelse, prestige, livets og årstidens madtraditioner og overtro. Vi skal tale krig og krise, levninger og rester. Vi slutter vores madhistorie med TV-køkkenet, reklamekampagnerne og det typiske danske køkken.

Pris: 50 kr. inkl. kaffe og kage. Arrangementet er gratis for skolekredsmedlemmer og studerende.

Fællesspisning

Udsat til ukendt dato

Frivillighed

Struer Højskole sætter, i samarbejde med Struer Frivilligcenter, fokus på byens frivillige ildsjæle, der hver dag gør en forskel for andre. Aftenen byder på fællesspisning og fortællinger om frivillighed og dens betydning for byen og dens borgere.

Pris: 75 kr. Børn under 10 år spiser gratis

Niels Honoré

12. august kl. 19.00 – 21.00

Altæderens guide til en sundere hverdag

Kom til et sjovt og anderledes foredrag om sundhed og trivsel. Foredraget er for dig, der ikke gider ligge under for sundhedselitens livsstilsbudskaber om stenalderkost, ironman-træning eller andre omsiggribende trends, der ødelægger Champions League-aftenerne og Netflix-nætterne.  Niels fortæller om den nyeste forskning indenfor trivsel, sundhed og livsglæde og taler til dig, som har svært ved at finde motivationen til at ændre vaner.

Pris: 100 kr. inkl. kaffe og kage. 50 kr. for skolekredsmedlemmer og studerende.

Ida Rud

7. oktober kl. 19.00 – 21.00

Om at være træt af at blive kaldt fede so

Kom til foredrag med Ida Rud, kendt fra DR3 dokumentaren Tykke Ida, når hun forsøger at forklare andre, hvordan det føles, og hvad man oplever, når man vejer mere end gennemsnittet. Hun inspirerer andre i samme situation til at holde hovedet højt og elske sig selv lidt mere.

Frirummet

11. november kl. 19.00 – 21.00

Debat

Kom til frirumsdebat, hvor to markante lokalpolitikere debatterer relevante emner. Frirumsdebatten tager konflikten og dens dilemmaer alvorligt. Den udråber ikke en vinder og en taber, men giver plads til nuancer og tvivl, og den gør os klogere.

Ensemble MidtVest

22. november kl. 19.30 – 21.00

Yoga- og mindfulnesskoncert

Vi blænder op for en yoga- og mindfulnesskoncert til klassisk improvisation! Gennem guidet meditation, instruerede åndedrætsteknikker og improviseret musik skaber vi et rum for ro og tilstedeværelse, som automatisk åbner vores ører og stimulerer vores evne til at lytte.

Køb din billet hos Ensemble MidtVest

Per Odgaard

9. december kl. 19.00 – 21.00

Fællessang

Struer Musikskoles leder, Per Odgaard, spiller op til fællessang og fortæller om juletraditionerne og ikke mindst sangene, vi synger. I pausen byder vi på hjemmelavede æbleskiver og gløgg.

Pris: 50 kr. inkl. kaffe og æbleskiver. Arrangementet er gratis for skolekredsmedlemmer og studerende.