Arrangementer

30. Januar kl. 15.00 Mindfulness- og yogakoncert

Mindfulness- og yogakoncert

med gratis fællesspisning

At meditation og yoga er vejen til et bedre helbred, er ikke nogen hemmelighed. Det er videnskabeligt bevist. Men hvad vil du sige til at meditere og dyrke yoga til tonerne fra nogle af landsdelens dygtigste, klassiske musikere?

Nu har du muligheden på Struer Højskole, hvor en kvintet fra Ensemble MidtVest akkompagnerer yogadyrkere og mediterende ved en seance på højskolen 30. januar. Programmet bliver en symfoni af improvisations-stykker under yoga-delen og komponerede stykker meditations-delen – blandt andet Brahms horn trio.

I dagens anledning omdannes højskolens foredragssal, Skrænten 4 (hovedindgangen), til yoga-sal.

Billetsalget er allerede åbent. Billetter kan købes online her hos Ensemble MidtVest. Billetprisen er 150 kr. Der er blot 40 billetter til salg.

Mindfulnesskoncerten begynder kl.15. og varer til kl. 16.30. Efter den helt specielle koncert er der gratis fællesspisning på højskolen til alle. Tilmelding til spisning hos Marianne Hansen, marianne@struerhojskole.dk

Publikum opfordres til at medbringe egen yoga-måtte.

 

 

Ensemble MidtVest blev etableret i 2002 og består af 10 klassiske musikere, der tilsammen udgør en besætning bestående af en strygekvartet, en blæserkvintet og en pianist. Ensemblet spiller ca. 100 koncerter om året i ind- og udland. Det er et af Danmarks basisensembler og bor til daglig på HEART – Herning Museum of Contemporary Art, der både huser prøvelokaler og koncertsal. Ensemble MidtVest er støttet af Statens Kunstfond samt af de fire kommuner: Herning, Holstebro, Ikast-Brande og Struer.

 

27. Februar kll. 19.00 Ulvemanden kommer

Thomas Boesdal har fulgt den danske ulv gennem flere år. Torsdag den 27. februar besøger han Struer Højskole for at fortælle

om ulvens kendetegn og færden.

Hvad kan vi forvente? Hvad skal vi i det hele taget med den ulv? Der er mange spørgsmål og svar. Få en appetitvækker lige HER.