Fællesfag

Fællesfag

I fællesfagene er vi alle samlet. Vi værdsætter fællesskab og relationer og skaber rammerne gennem musik, motion og meget mere.

Læs mere om fællesfagene herunder. Derudover har vi ugentlige valgfag.Motion og bevægelse

Sved på panden, styrkeøvelser og træning af både ben og latter muskler er på programmet i “Motion og bevægelse”. Her er fællesskabet i højsædet og I prøver forskellige motionsformer både i hallen og i naturen. Oplev glæden ved at bevæge dig, og mærk hvad motion og bevægelse gør for både krop og sind.

Sundhed i balance

Sundhed i balance er et fag, der fokuserer på sundhed i en helhedsorienteret tilgang. Faget anerkender, at sundhed handler om mere end bare mad og motion, og at der er mange faktorer, der spiller ind på en persons samlede sundhed. Emner som f.eks. ensomhed, sorg, kærlighed og fællesskab

Oplev Vestjylland

I oplev Vestjylland, får vi udvidet vores horisont. Vi kigger på kunst, tager ud på opdagelse i det vestjyske natur- og kulturlandskab. Vi er nysgerrige på, hvilke samfunds – og menneskesyn vi er præget af i vores fortid, nutid og hvilke der vil få betydning for vores fremtid. 

Kend dig selv

For at leve det gode liv, må du kigge på de barrierer som stopper dig fra at opnå det du længes efter. Lær at få øje på dine faldgruber og hvordan du bliver bedre til at håndtere dem. Bliv bedre til at udnytte dine styrker og sætte pris på det du er god til. Her er der virkelig mulighed for at lære dig selv bedre at kende. I faget bruger vi persontypologien enneagrammet til at lære os selv bedre at kende.

Morgensamling

Her starter dagen med sang og snak. Vi synger forskellige sange fra højskolesangbogen. Indimellem snakker, fortæller og debatterer vi forskellige emner – det kan være alt fra dagens nyheder til en rejseoplevelse. Det er en dejlig start på dagen.