Struer højskole – sundhed og velvære

Struer Højskole står for sundhed, velvære og livskvalitet. Du tager herfra med masser af oplevelser, ny viden, nye perspektiver på livet, dig selv og din krop. Vores hverdag er et herligt sammensurium af højskoleliv og fællesskab krydret med et bredt udvalg af fag med fokus på det sunde liv. Hvis du trænger til at kickstarte livsstils-ændringer i et fællesskab, er vi stedet for dig. Er du klar?

Sundhed hele vejen rundt

Vi arbejder altid med sundhed hele vejen rundt – både fysisk og mentalt. Uanset om du kommer for at tabe dig, få en sundere livsstil og krop eller lindre stress, dyrke yoga, forebygge livsstilssygdomme eller bare trænger til at trække stikket fra hverdagen og få et ”energi-boost”. Kvalitet, livsglæde, nærvær og personlig udvikling er nøgleord for os, og vi arbejder med det hele menneske på godt og ondt.

Et ophold på Struer Højskole handler rigtig meget om at bevæge kroppen, om sund mad, motivation og personlig udvikling. Du får redskaberne til at fortsætte et sundt liv derhjemme. Fællesskabet og højskolelivet er en stor del af hverdagen, og det betyder, at du også får masser af gode oplevelser, bl.a. udflugter, kultur, kreativt værksted, byliv, naturoplevelser og hygge.

Vedtægter og årsplan

Skulle du have lyst til at dykke ned i paragraffer og vedtægter, så finder du dem lige her i følgende dokument: Vedtægter Struer Fri Fag- og Højskole. Og vores årsplan får du lige her: Årsplan 2018-2019

Mentorordning

Hvis du er mellem 17 1/2 og 25 år og kommer på kursus i mere end 12 uger, har du mulighed for at benytte dig af mentorordningen. Den kan du læse mere om her.

Elever med mentorstøtte får tildelt en uddannet mentor. Skolen modtager en beskrivelse fra elevens UU vejleder. I fællesskab udarbejder I en handleplan med tydelige mål, og der følges op på planen mindst hver 14. dag.