Livet på Struer Højskole

Velkommen på Struer Højskole

Hyggeligt, at du lige kiggede forbi Struer Højskole. Vi er en lille højskole som ligger i det natursmukke Vestjylland med bakker skabt af is, som vi holder af at begynde dagen med at synge om. I vores naturskønne omgivelser er der højt til himlen, og det er der også på vores højskole. Vi er en højskole for alle. Vi har fokus på det nære, fællesskabet, og din personlige udvikling, med andre ord, det der giver livet menig og værdi.

Vores fokus retter sig ligeledes mod livsstil og velvære. Vi nyder at skabe tid og rum til fordybelse, eftertænksomhed, erkendelse og refleksion. Vi er et sted, hvor de store spørgsmål, som livet til enhver tid måtte stille, bliver diskuteret og vendt blandt mennesker med vidt forskellig baggrund.

Fællesnævneren for vores kursister vil ofte være et liv med overvægt. Kursister som har brug for at genfinde balancen på tallerkenen, men i ligeså høj grad i livet. Derfor holder vi også så uendeligt

meget af at synge om den kære linedanser, som Storm P. har tegnet balancerende på linen mellem vugge og grav. Mange haster igennem livet – fra vuggen til graven.  På vores højskole stopper vi op og bruger livet med alt, hvad det har at byde på. For som Kierkegaard siger:

Livet er ikke et problem der skal løses, men en virkelighed der skal opleves

Venlig hilsen

Anika Karlsen Thor