Valgfag

Valgfag

Du har valgfag 2 gange om ugen. Udbuddet kan variere afhængig af årstid og ophold.
Læs hvilke valgfag du kan vælge mellem herunder. Hver 4-6 uge kan du vælge nye valgfag.

Udover valgfag, har vi fællesfag – fag hvor hele holdet er samlet til undervisning, sang eller hygge.

Keramik

På keramikholdet vil du få kendskab til grundlæggende teknikker, hvor vi former, bygger og modellerer vores emner. Du kan arbejde med brugsting et mere skulpturelt og abstrakt udtryk.

Du vil få kendskab til efterbearbejdning af dine ting før brændingen og der er forskellige muligheder for glasering. Vi vil fortrinsvis arbejde med stentøj og raku.

Forår 2023: Uge 12-16

Vandring

Tag med ud under åben himmel og mærk hvordan vandring påvirker både krop og sjæl. Lad den vestjyske natur, forkæle dig med smukke naturoplevelser. Fordyb dig i stilhed eller gode snakke med resten af holdet. Turene er som regel mellem 10 og 15 km.

Forår 2023: Uge 12-16

Valgfag - vandring

Golf

God motion, frisk luft og udfordringer. Du behøver ikke at have prøvet golf før, du skal nok lære det.

Forår 2023: uge 17-19

Bagning

Her tager vi forklædet på, smøger ærmerne op og får hænderne i dejen. Vi går i køkkenet og bager brød med forskellige teknikker.

Du lærer teorien bag dit bagværk og melets opbygning. Du får nye opskrifter, tekniker og erfaringer med, som du kan bruge hjemme i dit eget køkken.

Forår 2023: uge 17-19

Valgfag - havkajak

Havkajak

Kom helt tæt på Limfjorden. Mærk padlens fremdrift, vinden, lydene og duftene, og se landskabet fra kysten. Efter få minutter på vandet, kan du være mentalt “langt” hjemmefra.

Forår 2023: uge 20-25

Udforsk grænserne

Her skal vi undersøge, debattere og udfordre vores grænser.
Vi kan ikke eksistere uden grænser. Grænser er vores leveregler udadtil, og vi definerer os selv i de grænser vi sætter. I faget skal vi arbejde med os selv og vores grænser. Vi skal udfordre de grænser vi har, men også at lære at sætte grænser og fastholde dem

Forår 2023: uge 20-25