VinterYoga (Uge 6)

VinterYoga (Uge 6)

kr. 5.300,00

På yogakurset i denne mørke og kolde tid, får du muligheden for at få et pusterum fra hverdagen. Stoppe op og give dig selv omsorg og bringe kroppen og sindet i balance. På dette yogakursus får du:

  • Et indblik i det fantastiske yogaunivers
  • 2-3 yogalektioner hver dag
  • Kendskab til forskellige åndedræts- og meditations teknikker
  • Tid til ro og fordybelse

Meget givende og inspirerende – Især godt med indføring i forskellige yogastile
   Tidl. kursist på Yogakurset i 2022

Kurset starter søndag den 4. februar kl.16.00 og slutter lørdag den 10. februar kl.9.00

På lager

Beskrivelse

Yoga – ro og nærvær

Der findes mange forskellige yogaformer og i denne uge bliver du præsenteret for Hatha yoga, Yin Power®, restorativ yoga og Medi yoga. Den praktiske undervisning foregår i et roligt tempo, og du behøver ikke på forhånd at have kendskab til yoga for at deltage på kurset.
Du bliver introduceret stillinger og sekvenser der vil udfordre dig og andre som skaber ro og nærvær. Vi kobler både østens livsfilosofi og de fysiske fordele der er i en yogapraksis.

Vores erfaring fra de tidligere års yogakurser på Struer Højskole er, at der skabes et godt fællesskab mellem yogakursisterne, selv om de ligger på hver deres måtte og er nærværende med sig selv. Der skabes en helt speciel energi i rummet, som vi også tager med ud fra yogalokalet.

Højskoleliv

Kurset løber sideløbende med andre kurser og der er fællesskab og aktiviteter på tværs, blandt andet morgensamlinger og foredrag.

Højskole er lig fællesskab. Det betyder også, at du tager del i det praktiske liv på skolen. Det kan være hjælp med en opvask, let oprydning, kaffebrygning og alle de andre småopgaver, der hører sig til på en højskole.

Der tages forbehold for evt. ændringer inden kursus start

Højdepunkter

  • Lille hold i vores unikke yogalokale
  • Mange yogaformer afprøves:
  • Hatha yoga // Yin Power® // Restorativ yoga // Chakra yoga // Medi yoga
  • Meditation og åndedrætsøvelser
  • En skøn højskoleuge med fællesskab og hyggeligt samvær

INFO

Pris
5300.- Eneværelse m. bad/wc – Book online
8600.- Dobbeltværelse m. bad/wc
Book via 9785 0822

Prisen er inkl. undervisning, udflugter & entré, og fuld forplejning, slutrengøring samt leje af dyne, pude og linnedpakke.

Ankomst & transport
Indkvartering & faciliteter
Kontakt
Betaling & afbestilling

Sandra Nygaard

Yoga-lærer

Sandra Nygaard er uddannet Yogalærer indenfor bl.a. Hatha Yoga, Yin Yoga, Yoga Nidra, Restorativ Yoga og Børne-Familieyoga.
Med mere end 10 års undervisningserfaring og mere end 1.000 timers yogauddannelser bag sig formidler Sandra sin undervisning roligt, trygt og nærværende med en sanselig, hensynstagende, kærlig og undersøgende tilgang inspireret af livets faser, naturen, ayurveda og kinesisk medicin.

Du kunne også være interesseret i...