VinterYoga (Uge 6)

VinterYoga (Uge 6)

kr. 5.300,00

På yogakurset i denne mørke og kolde tid, får du muligheden for at få et pusterum fra hverdagen. Stoppe op og give dig selv omsorg og bringe kroppen og sindet i balance. På dette yogakursus får du:

  • Et indblik i det fantastiske yogaunivers
  • 2-3 yogalektioner hver dag
  • Kendskab til forskellige åndedræts- og meditations teknikker
  • Tid til ro og fordybelse

Meget givende og inspirerende – Især godt med indføring i forskellige yogastile
   Tidl. kursist på Yogakurset i 2022

Kurset starter søndag den 4. februar kl.16.00 og slutter lørdag den 10. februar kl.9.00

På lager

Beskrivelse

Yoga – ro og nærvær

Højskolelærer og kursusleder Lene Langer Nees præsenterer yogakurset:

Der findes mange forskellige yogaformer og i denne uge bliver du præsenteret for Hatha yoga, Yin Power®, restorativ yoga og Medi yoga. Den praktiske undervisning foregår i et roligt tempo, og du behøver ikke på forhånd at have kendskab til yoga for at deltage på kurset. Jeg vil introducere stillinger og sekvenser der vil udfordre dig og andre som skaber ro og nærvær. I min undervisning kobler jeg både østens livsfilosofi og de fysiske fordele der er i en yogapraksis.

Jeg oplever, at jeg kommer hjem i min krop, når jeg laver yoga.  Og for mig er yoga og meditation ren kærlighed og omsorg til og for mig selv, både når jeg laver sekvenser som udfordrer mig og dem som skaber ro. Det er lige præcis de oplevelser, jeg gerne vil, at du tager med hjem fra dette kursus.

Min erfaring fra de tidligere års yogakurser på Struer Højskole er, at der skabes et godt fællesskab mellem yogakursisterne, selv om de ligger på hver deres måtte og er nærværende med sig selv. Der skabes en helt speciel energi i rummet, som vi også tager med ud fra yogalokalet.

Højskoleliv

Kurset løber sideløbende med andre kurser og der er fællesskab og aktiviteter på tværs, blandt andet morgensamlinger og foredrag.

Højskole er lig fællesskab. Det betyder også, at du tager del i det praktiske liv på skolen. Det kan være hjælp med en opvask, let oprydning, kaffebrygning og alle de andre småopgaver, der hører sig til på en højskole.

Der tages forbehold for evt. ændringer inden kursus start

Højdepunkter

  • Lille hold i vores unikke yogalokale
  • Mange yogaformer afprøves:
  • Hatha yoga // Yin Power® // Restorativ yoga // Chakra yoga // Medi yoga
  • Meditation og åndedrætsøvelser
  • En skøn højskoleuge med fællesskab og hyggeligt samvær

INFO

Pris
5300.- Eneværelse m. bad/wc – Book online
8600.- Dobbeltværelse m. bad/wc
Book via 9785 0822

Prisen er inkl. undervisning, udflugter & entré, og fuld forplejning, slutrengøring samt leje af dyne, pude og linnedpakke.

Ankomst & transport
Indkvartering & faciliteter
Kontakt
Betaling & afbestilling

Lene Langer Nees

Kursusleder og højskolelærer

Lene er vores dygtige yogalærer i Hatha, MediYoga® og Yin Power®. Hun er uddannet fysioterapeut, så det falder hende naturligt at koble de fysiske fordele og yogafilosofi i undervisning. Naturen har en stor plads i Lenes hjerte, både havkajak, vandring, meditation og mad i det fri står højt på listen. Lene er et godt menneske helt ind i knoglerne, og hun sætter tanker i gang, om at styrke livsglæden og kærligheden til dig selv.

Du kunne også være interesseret i...