YinPower® (Uge 8)

YinPower® (Uge 8)

kr. 5.300,00

Dette kursus er for dig har lyst til at fordybe dig i Yin Power ® . En intensiv uge med Yin Power ®, hvor vi undervejs bl.a. dykker ned i filosofien bag Yin yoga, Yin Power ® metoden og den kinesiske medicin.

Du får inspiration til hvordan du kan bringe Yin Power metoden ® i spil, for at skabe et stærkt fundament både for din krop og dit sind. Vores smukke yogalokale lægger rammen til en dejlig uge, hvor vi laver praksis 2½ timer hver formiddag og 1½ time 2 eftermiddage fra mandag til fredag.

På dette kursus får du:

  • 2½ timers Yin Power lektioner hver formiddag fra mandag til fredag
  • 1½ Yin Power ® lektioner to eftermiddage
  • Et indblik i det fantastiske yogaunivers med kobling mellem Øst og Vest
  • Forskellige åndedræts- og meditations teknikker
  • Oplæg om livsenergi og de 5 elementer

Kurset starter søndag den 16. februar kl.16.00 og slutter lørdag den 22. februar kl.9.00

På lager

Beskrivelse

Yoga – ro og nærvær

I denne uge er fokus på at du bliver roligt og grundigt guidet ind i de forskellige Yin Power ® øvelser, så du behøver ikke på forhånd at have kendskab til yoga eller denne yoga form, for at deltage på kurset.

Men vær opmærksom på at ugen er intensiv og byder på meget yoga. I øvelserne har du fokus på vejrtrækning, fordybelse, aktivitet, muskelstyrke og bevægelighed.

Du vil i løbet af ugen blive udfordret, men også opleve ro og nærvær med dig selv.  Og selvfølgelig tilfredsstillelsen når du opdager, at du kan mere end du tror.

I min undervisning kobler jeg både østens livsfilosofi og de fysiske fordele du kan opleve i din hverdag når du laver de forskellige øvelser.

Beskrivelse af ugens yoga

Yin Power®, du bliver overrasket hvis du forveksler Yin Power® metoden med traditionel Yin yoga. Lighedspunkter er at begge metoder tager udgangspunkt i Traditionel Kinesisk Medicin, de 5 elementer og meridianbaner og holder er i stillingerne/øvelserne i ca. 3-7 min.

I Yin Power® metoden skaber du balance mellem Yin og Yang. Yin er dit fokus på åndedrættet, nærvær og opmærksomhed i øvelserne. Yang er muskelaktiviteten, styrken og varmen i øvelserne. Det har været en kæmpe øjenåbner, at jeg i samme øvelse kan kombinere Yin og Yang og finde den meditative ro, samtidig med at min muskelstyrke eller fleksibilitet udfordres i mere eller mindre grad.

Kroppen og sindet ønsker at være i balance. Jeg har mærket på egen krop at Yin Power® metoden, hjælper med at hele kroppen, og samtidig får ryddet ud i gamle overbevisninger. Jeg ønsker at du tager hjem fra denne yoga uge med en oplevelse af, at du på flere planer er stærkere end du tror.

Min erfaring fra de tidligere års yogakurser på Struer Højskole er, at der skabes et godt fællesskab mellem yogakursisterne. Selv om i ligger på hver jeres måtte og er nærværende med jer selv, skabes der en helt speciel energi i rummet, som vi også tager med ud fra yogalokalet.

Højskoleliv

Kurset løber sideløbende med andre kurser og der er fællesskab og aktiviteter på tværs, blandt andet morgensamlinger og foredrag.

Højskole er lig fællesskab. Det betyder også, at du tager del i det praktiske liv på skolen. Det kan være hjælp med en opvask, let oprydning, kaffebrygning og alle de andre småopgaver, der hører sig til på en højskole.

Der tages forbehold for evt. ændringer inden kursus start

Højdepunkter

  • Lille hold i vores unikke yogalokale
  • Fordybelse i YinPower® metoden
  • Meditation og åndedrætsøvelser
  • En skøn højskoleuge med fællesskab og hyggeligt samvær

INFO

Pris
5300.- Eneværelse m. bad/wc – Book online
8600.- Dobbeltværelse m. bad/wc
Book via 9785 0822

Prisen er inkl. undervisning, udflugter & entré, og fuld forplejning, slutrengøring samt leje af dyne, pude og linnedpakke.

Ankomst & transport
Indkvartering & faciliteter
Kontakt
Betaling & afbestilling

Lene Langer Nees

Kursusleder og højskolelærer

Lene er vores dygtige yogalærer i Hatha, MediYoga® og Yin Power®. Hun er uddannet fysioterapeut, så det falder hende naturligt at koble de fysiske fordele og yogafilosofi i undervisning. Naturen har en stor plads i Lenes hjerte, både havkajak, vandring, meditation og mad i det fri står højt på listen. Lene er et godt menneske helt ind i knoglerne, og hun sætter tanker i gang, om at styrke livsglæden og kærligheden til dig selv.

Du kunne også være interesseret i...