Sommerhøjskole – Qi Gong & Tai Chi (Uge 27)

Sommerhøjskole – Qi Gong & Tai Chi (Uge 27)

kr. 4.100,00

På dette kursus bliver du indført i en meditativ verden med fokus på bevægelse, energistrømme og afspænding.  
Vi skal mærke hvordan bevægelsen skaber indre ro og balance, og vi skal i bedste oprindelig stil anvende byens grønne park over gaden, og stranden ved fjorden.
Her skal vi bruge vores sanser og nyde den smukke sommer med græs og sand mellem tæerne.

Det bliver en skøn sommeruge på højskole med Qi Gong og Tai Chi alle formiddage, og eftermiddage fyldt med spændende udflugter i det smukke Vestjylland.
Qi Gong og Tai Chi er én ud af flere linjer i uge 27 på Struer højskole.

Kurset starter søndag den 30. juni kl. 16.00 og slutter lørdag den 6. juli kl. 9.00
Læs mere om programmet herunder: 

Der er desværre ikke flere ledige pladser
Se øvrige korte kurser eller tilmeld ventelisten her:

  Ikke på lager

  Beskrivelse

  Energi og balance

  Qi Gong og Tai Chi -linjen er for dig som ønsker at få en uge med fordybelse, energi og balance, og samtidig holde en aktiv og oplevelsesrig sommerferie.

  Hver formiddag skal vi dyrke Qi Gong og Tai Chi, og alle kan være med.
  Dagligt arbejder vi med forskellige energi og helseøvelser. Vi lærer en serie, som består af 18 blandede øvelser af Qi gong og Tai Chi, som vi vil lære i sin helhed gennem hele ugen.

  Med fødderne i græsset og sandet

  I bedste kinesiske stil bruger vi byens grønne parker og strandene ved fjorden til at udøve vores øvelser.
  Nyd fuglenes sang i de blomstrende trækroner, og fjordens skvulpen og sandet mellem tæerne, som elementer i vores træning og bidrag til indre ro og balance.

  Om Tai Chi og Gi Gong

  Qi gong anses for at kunne forbedre helbredet, skabe indre ro og samtidig have en positiv effekt på balance, kropsholdning, spændinger samt give øget energi.
  Tai Chi er en gren under Qi gong og udspringer fra kampsporten. Udøves bevægelserne hurtigt anvendes de som selvforsvar, men udøves bevægelserne langsomt, vil de som de andre grene af Qi gong have et meditativt udtryk.

  De langsomme bevægelser fremmer energi-strømme og fjerner derved blokeringer og ubalancer, skaber indre ro, styrker balancen og anvendes ofte ved gener der skyldes stress, muskelspændinger, samt depressioner og angst.

  Sommerhøjskole

  Qi gong er ét af flere linjefag i denne sommeruge. Du kommer til at fokusere dig om linjefaget hver formiddagen, mens du resten af dagen er sammen med de øvrige sommerkursister.

  Sammen skal vi synge, på ekskursion i det smukke Vestjylland, høre spændende foredrag og ikke mindst nyde højskolefællesskabet og sommeren.. Du bliver forkælet med køkkenets dejlige mad og vil opleve den friske luft ved Limfjorden.

  Højskole betyder fællesskab, og det betyder at vi på skift giver en hånd med ved for eksempel opvask, servering af mad og let oprydning. Sådan er højskolelivet også – i hvert fald et kvarters tid om dagen.

  Højdepunkter

  • Qi Gong på stranden ved Limfjorden
  • Fornyet energi og balance i krop og sjæl
  • Fællesskab og hygge
  • Sommer i smukke Vestjylland

  INFO

  Pris
  5100.- Eneværelse m. eget bad/wc – UDSOLGT
  4100.- Eneværelse m. delt bad/wc – ÈN TILBAGE
  8200.- Dobbeltværelse m. bad/wc (2 pers.) UDSOLGT
  Book via 9785 0822

  Betaling & afbestilling
  Kontakt
  Ankomst & Transport
  Indkvartering & faciliteter


  Der tages forbehold for ændringer inden kursus start

  Anja Christensen

  Underviser på linjefaget

  Anja arbejder til dagligt som underviser på højskoler, aftenskoler og klubber, indenfor fagene: Pilates, Qi gong, vandpilates, saunagus, SMART træning, seniormotion og bevægelse i det hele taget. Jeg er tidligere uddannet dansepædagog, elitetræner og erhvervsøkonom indenfor sport og fritid, men vil nok mest betegne mig selv som en Kaospilot – altid klar på nye udfordringer.