Sommerhøjskole – Golf (Uge 27)

Sommerhøjskole – Golf (Uge 27)

kr. 5.100,00

Tag med på sommerhøjskole og få en uge fyldt med golf, fællesskab og skønne oplevelser.

I denne uge spiller du golf hver formiddag, og tilbringer eftermiddagene med udflugter, oplæg og oplevelse. 
Med golf som linjefag i denne uge, kan du forvente:

  • Over 10 timers golf over fem dage
  • Undervisning af PGA pro Michael Pedersen
  • Golf på den smukkeste golfbane ved fjorden

Kurset er egnet til begyndere til let-øvede og du kan forvente et hold på max 20 på dette fag.

Kurset starter søndag den 30. juni kl. 16.00 og slutter lørdag den 6. juli kl. 9.00
Læs mere om programmet herunder: 

FÅ PLADSER TILBAGE

På lager

Beskrivelse

En uge med golf!

Golf vinder frem i Danmark, og det forstår man godt. Det er en social sport, som kan bruges til slet og ret at få motion, mens man hygger sig og nyder det sociale samvær og naturen, som omkranser golfbanen.

Det er fuldstændigt op til den enkelte, om man gerne vil konkurrere med andre, men også her er sporten så snedigt indrettet, at uøvede spiller, via et handicapsystem, sagtens kan slå mere erfarne. Det herlige ved golf er nemlig, at du som spiller selv bestemmer, hvad du vil bruge sporten til og hvordan.

Nu inviterer Struer Højskole dig til en uges golf, hvor eneste krav er, at du har lyst til at lære og være sammen andre glade mennesker.

Måske blir’ du bidt af det?

Vi begynder med Struer golfklubs PGA pro Michael Pedersen, som vil introducere grundsving, chipning og putning og sammen med skolens dygtige golflærer, rette og guide dig til at blive en bedre golfspiller.

Sammen med Michael og Peter, er du på golfbanen og træner hver formiddag. Der vil være fokus på at få en god oplevelse og de dygtige lærere vil lære fra sig med et smil på læben. Kurset vil give en god oplevelse for den helt nye, og den lidt øvede golfspiller.

Du kan selv medbringe golfudstyr. Hvis du ikke har mulighed for det, kan du leje golfudstyr et begyndersæt hos Struer Højskole for kr. 200 for hele ugen.

Hvorfor spille golf?

Golf kan spilles uanset hvem du er. Sporten favner fællesskabet i sin videste udstrækning og kan deles på tværs af vennegrupper og generationer i familien.
Sundt er det også. Det er kendt, at golf kan sænke dit stress-niveau, både fordi du får motion og er under åben himmel.

Sommerhøjskole

Golf er ét af flere linjefag i denne sommeruge. Du kommer til at fokusere dig om linjefaget hver formiddagen, mens du resten af dagen er sammen med de øvrige sommerkursister.

Sammen skal vi synge, på ekskursion i det smukke Vestjylland, høre spændende foredrag og ikke mindst nyde højskolefællesskabet og sommeren.. Du bliver forkælet med køkkenets dejlige mad og vil opleve den friske luft ved Limfjorden.

Højskole betyder fællesskab, og det betyder at vi på skift giver en hånd med ved for eksempel opvask, servering af mad og let oprydning. Sådan er højskolelivet også – i hvert fald et kvarters tid om dagen.

Du får også:

  • Ekskursioner i smukke Vestjylland
  • Spændende højskoleaftener
  • Skønne måltider med hygge og fællesskab
  • Hyggelige stunder med dine medkursister

INFO

Pris
5100.- Eneværelse m. bad/wc – Book online FÅ TILBAGE

4100.- Eneværelse m. delt bad/wc
8200.- Dobbeltværelse m. bad/wc (2 pers.) FÅ TILBAGE
Book via 9785 0822

Ankomst & transport
Indkvartering & faciliteter
Kontakt
Betaling & afbestilling

Der tages forbehold for evt. ændringer inden kursus start

Peter Thygesen

Kursusleder og lærer på linjefaget

Peter er oprindelig uddannet skolelærer, og har en stor undervisningserfaring så du er i gode hænder. Peter er ivrig golfspiller, historieinteresseret og musiker.
Du finder Peter med kaffe i hånden, klar til udflugter og undervisning, og til morgensamling og sangaftner skiftes kaffen ud med guitaren. Du er ikke i tvivl når Peter har rummet, og du kan være sikker på at hans energi og smil smitter.

Du kunne også være interesseret i...