Sommerhøjskole – Golf (Uge 27)

Sommerhøjskole – Golf (Uge 27)

kr. 5.100,00

Det er sundt, og det er sjovt – Golf!

Nu inviterer Struer Højskole dig til en uges golf, hvor eneste krav er, at du har lyst til at lære og være sammen med andre glade mennesker.

  • Over 10 timers golf over fem dage.
  • Undervisning af en PGA pro
  • Udflugter i smukke Vestjylland
  • Masser af højskole-fællesskab

Kurset starter søndag den 30. juni kl. 16.00 og slutter lørdag den 6. juli kl. 9.00

Psst. over 200 stod på venteliste til vores kurser i 2023 – Husk at tilmelde dig i god tid.

Beskrivelse

En uge med golf!

Golf vinder frem i Danmark, og det forstår man godt. Det er en social sport, som kan bruges til slet og ret at få motion, mens man hygger sig og nyder det sociale samvær og naturen, som omkranser golfbanen. Det er fuldstændigt op til den enkelte, om man gerne vil konkurrere med andre, men også her er sporten så snedigt indrettet, at uøvede spiller, via et handicapsystem, sagtens kan slå mere erfarne. Det herlige ved golf er nemlig, at du som spiller selv bestemmer, hvad du vil bruge sporten til og hvordan.

Nu inviterer Struer Højskole dig til en uges golf, hvor eneste krav er, at du har lyst til at lære og være sammen andre glade mennesker.

Måske blir’ du bidt af det?

Vi begynder med Struer golfklubs PGA pro Michael Pedersen, som vil introducere grundsving og retter til hos de øvede. Derefter øver vi sammen hver formiddag med højskolens dygtige golflærer. Der vil være fokus på at få en god oplevelse og knalddygtige lærer vil lære fra sig med et smil på læben. Kurset vil give en god første gangs oplevelse for den helt nye og en god oplevelse for begynderen (højt handicap).

Du kan selv medbringe golfudstyr. Hvis du ikke har mulighed for det, kan du leje golfudstyr hos Struer Golfklub for kr. 400 for hele ugen.

Sommerhøjskole

Golf er ét af flere linjefag i denne sommeruge. Du kommer til at fokusere dig om linjefaget hver formiddagen, mens du resten af dagen er sammen med de øvrige sommerkursister.

Sammen skal vi synge, på ekskursion i det smukke Vestjylland, høre spændende foredrag og ikke mindst nyde højskolefællesskabet og sommeren.. Du bliver forkælet med køkkenets dejlige mad og vil opleve den friske luft ved Limfjorden.

Højskole betyder fællesskab, og det betyder at vi på skift giver en hånd med ved for eksempel opvask, servering af mad og let oprydning. Sådan er højskolelivet også – i hvert fald et kvarters tid om dagen.

Du får også:

  • Udflugt
  • Højskoleaftener
  • Lækker mad
  • Morgensamlinger
  • Festaften

INFO

Pris
5100.- Eneværelse m. bad/wc – Book online

4100.- Eneværelse m. delt bad/wc
8200.- Dobbeltværelse m. bad/wc (2 pers.) –
Book via 9785 0822

Ankomst & transport
Indkvartering & faciliteter
Kontakt
Betaling & afbestilling

Der tages forbehold for evt. ændringer inden kursus start

Thomas Smith

Kursusleder og lærer på linjefaget

Thomas er uddannet coach, motionsinstruktør og snart færdiguddannet psykoterapeut. Han er verdensmester i at stille alle de svære spørgsmål, som for alvor rykker din personlige udvikling og dine tanker om vores kultur og samfund. Han er en mester i at lytte og den af underviserne, som arbejder mest i dybden med den mentale side af livsstilsændringer og sundhedsbegrebet.