Kreativt værksted

Kreativt værksted

AFFALD er det, der er tilbage når fantasien slipper op

Er du nysgerrig efter at:

  • udfordre din kreative side
  • lære at reparere dit tøj
  • vække din kunstneriske flamme
  • eller noget andet                                             … så vælg dit valgfag i ”det kreative og miljøvenlige værksted”

Vi har fire gange til rådighed og faget er bygget over 4 temaer, ”tænk ud af boksen”, ”reparation af tøj eller upcycling”, ”med tryk på” og ”dit udtryk”. Temaerne starter ud med lidt inspiration og så er det din tur…

Tænk ud af boksen

I værkstedet er forskellige materialer til rådighed, som er affaldsprodukter, overskydende materialer, udtjente objekter og en masse mærkelige dimser. Dem vil vi se om vi kan give nyt liv og blive brugbare igen.

Reparation af tøj eller upcycling

Har du noget tøj, som skal repareres eller har mangler, så tag det med og lad os se på det. Har du ikke noget til reparation, men vil lære hvordan man gør, så kom og afprøv teknikkerne. Eller det kan også være du har et stykke tøj, i noget lækkert materiale, som du har lyst til at upcycle eller recycle.

Med tryk på

Her kaster vi os ud i at designe UNIKA kort, små UNIKA plakater, vægtapet, collager og papir. Der findes forskellige materialer i vores hverdag, som er geniale til at afprøve kunstneriske processer. Vi skal klippe, rive, lime, farve og trykke produkter.

Dit udtryk

Det sidste tema handler om dig. Hvad interesserer du dig for? Hvordan arbejder du? Hvad er vigtigt for dig? Igennem de andre tre gange, er du måske blevet inspireret til en sidste ting du vil prøve og det bliver der mulighed for her.

Kunne du tænke dig at udfordre dig selv og være med til, sammen med andre, at eksperimenterer med kreativitet, materialer, designs, udtryk, brugsgenstande og brugsværdi, så kom med dit nysgerrige og åbne sind og lad os se, hvad det fører til.

Medbring evt. rent affald eller genstande du smider ud 😉

Se vores andre valgfag