Bland skyr sammen med honning, sennep, citronskal og citronsaft.
Snit broccoli og blomkål fint (brug evt. et mandolinjern) og vend det i dressingen.
Tilsæt mynte
Smag til med salt, peber, citronsaft og mynte.
Spinatsalat (4 personer)
Det skal du bruge:
125 g frisk spinat
2 nektariner eller 1 mango
4 forårsløg
100 g ærter
25 saltmandler
Dressing:
2 spsk. lys eddike
gerne hvid balsamico
1 spsk. olie
2 tsk. flydende honning
Sådan gør du:
Skyl spinaten.
Skar nektariner eller mango i fine både og snit forårsløg fint.
Tø ærter op.
Rør dressing sammen og vend let i salaten.
Anret salaten på et fladt fad og drys med saltmandler.
Kartoffelsalat med forår (4 personer)
Det skal du bruge:
500 g nye kogte kartofler
8 grønne asparges
½ blomkål
1 bundt radiser
1 håndfuld dild
Lynsyltet rabarber
2 stænger rabarber
1 dl vand
1 dl æbleeddike
1 dl sukker
Dressing
¼ del af rabarberlagen
2 tsk dijonsennep
½ dl olie
Salt og peber
Sådan gør du:
Lynsyltet rabarber
Snit rabarber i fine stykker og læg dem i et glas. Varm vand, sukker og æbleeddike til sukkeret er opløst. Hænd den lune lage over rabarberne og lad det trække i mindst en ½ time.
Bræk den nederste ende af asparges og skær dem på skrå i 3 cm lange stykker.
Bræk blomkålen i små buketter (gem evt. blade til anretning).
Skær radisen i tynde skiver.
Hak dilden
Skær kartofler i halve eller skiver.
Bland dressingen og vend det med kartofler og dild