Højskolestipendiet

Søg højskolestipendiet til dit højskoleophold

Står økonomien i vejen for højskoleophold? Og har du særligt behov for et ophold?
Så vil vi gerne hjælpe dig med at søge om støtte gennem højskolestipendiet.

Få nedsat din deltagerbetaling med over 50%

Hvert år har 5 elever på Struer Højskole mulighed for at søge Højskolestipendiet.
kr. 1900 pr. uge nedsættes til kr. 790 pr. uge. I 12 uger (2024)
Prisen er inkl. fuld kost, eneværelse med eget bad/wc, udflugter, mm.

Struer højskole er højskolen for voksne – med lyst til selvudvikling, natur og fællesskab.
Her er der tid og plads til at dyrke din personlige udvikling, og mørke værdien af fællesskaver i et præstationsfri rum.
Læs gerne hvad vores elever fortæller om deres højskoleoplevelse fx om Tinas voksen-sabbatår eller Jens’ udvikling gennem fællesskabet.

Om højskolestipendiet

Der er fire betingelser for at ansøge Højskolestipendiet:

1. Varighed af højskoleophold
    Du skal tilmelde og gennemføre et højskoleophold på min. 12 uger (3 mrd.)
  2. Indkomstgrundlag
    Du skal have en personlig indkomst på under 250.000 kr. årligt.
  3. Særlige behov
    Du skal have et særligt behov for at komme på højskole. Fx på grund af særlige udfordringer fx socialt, personligt eller arbejdsrelateret.
  4. Mangfoldighed
    Struer Højskole skal beskrive hvorledes du medvirker til at mangfoldiggøre højskolens elevsammensætning.

Lad os hjælpe dig

Vi sidder klar til at hjælpe dig med din ansøgning til Struer Højskole. Vi guider dig igennem kravene og selve processen med ansøgningen.

Vær opmærksom på at kun 5 elever kan ansøge årligt og at det er først til mølle.
Se mere om vores ophold og næste holdstart HER og kontakt os hurtigst muligt hvis du overvejer at søge stipendiet.

Ansøgningsfrister:
Forårsholdet: 15. november året før.
Efterårsholdet: 15. marts samme år.
Fx er fristen for at søge om højskolestipendiet til forårsholdet 2024, d. 15. november 2023.

Kontakt os på tlf. 9785 0822 eller via mail@struerhojskole.dk

Du kan også læse mere på højskoleforeningens hjemmeside her