Stegte ris med æg
Stegte ris med æg er en fantastisk resteret, hvis du har kogte ris i overskud! Det er så nemt og hurtigt at lave. Opskriften er til 2 personer og retten duer også rigtig fint kold på madpakken.
Du skal bruge:
200 g kogte ris
(rest fra dagen før eller 1 dl rå ris kogt efter anvisningen)
2 tsk. olie
1 gulerod
1 dl ærter
3 æg
Peber
Tilbehør:
Soyasauce
Sød chilisauce
Sådan gør du:
Skræl guleroden og skær den i små tern.
Kom 1 tsk. olie på en pande og varm op. Hæld den sammenpiskede æggemasse på panden og steg til røræg. Kom det på en tallerken.
Steg grøntsagerne og ris på panden i 1 tsk. olie, til det er varmet godt igennem. Tilsæt røræggene og krydr med peber. Så var der stegte ris med æg.
Servér med sød chilisauce og soyasauce.