Single Blog Title

This is a single blog caption
25 jan 2019

Karrykål med oksekød

//
Kommentarer0

Her får du en lækker opskrift på en nem ret med masser af smag, fylde og mæthedsfaktor – nemlig karrykål med oksekød. Den læner sig op ad den danske madtradition, og er en opskrift langt de fleste sætter på favoritlisten, når først de har smagt den. Den er super sund og du kan sagtens lave en stor portion, så der er mad til flere dage.

Opskriften er fra vores kogebog Madværkstedet og er til 4 personer.

Det skal du bruge:

400 g hakket oksekød 10 %
1 kg hvidkål
250 g frossen, helbladet spinat (kan udelades)
1 stort løg
1-2 spsk. karry
1 spsk. olie til stegning
1-2 tsk. salt
1⁄2 tsk. peber
4 dl oksebouillon

Sådan gør du:

Snit hvidkål og løg i strimler.

Varm olien op med karry i en gryde og svits kødet. Når kødet er brunet, tilsætter du salt, peber, løg og hvidkål samt bouillon.

Lad retten simre i 60 minutter under låg.

Tilsæt spinaten til sidst, hvis du vil have spinat i, og varm retten igennem.

Smag retten til og servér.