Velkommen igen

Velkommen igen

Struer Højskole er igen klar til at byde dig velkommen igen. Vi har lavet en plan helt i tråd med myndighedernes retningslinjer for at begrænse eventuel smittespredning. Vi vil passe godt på både kursister, medarbejdere og lokalsamfundet.
Det bliver selvfølgelig en smule anderledes at gå på højskole end før, men vi udvikler løbende nye måder at være sammen på – med afstand. Blandt andet planlægger vi, at flere aktiviteter end før kommer til at foregå udendørs. Her kan vi så glæde os over foråret, som står i fuldt flor.
Du vil, inden ankomsten til Struer, få meget mere at vide om det hele. Det gælder særligt de helt praktiske hensyn før og under ankomst. Efter ankomsten undervises kursister i vores tiltag for at begrænse eventuel smitte – herunder afstand samt ekstra håndvask og rengøring.
Hvis du er i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os. Hvis det angår dit helbred, anbefaler vi, at du kontakter din egen læge telefonisk.
Vi glæder os ikke blot til at se dig – VI LÆNGES efter det.

 

Men i disse corona-tider kan vi alle komme i tvivl om det ene eller det andet. Det gælder måske også spørgsmålet om, hvorvidt det er en god idé at tage på højskole. Alle uden symptomer på Covid-19 er mere end velkomne på Struer Højskole. Det betyder så også, at hvis du har symptomer på sygdommen – selv milde symptomer, vil vi vente med at se dig, indtil du er rask. Der skal gå mindst 48 timer, efter symptomerne er ophørt, før du er højskoleklar. Bor du i en husstand med en person med påvist Covid-19 gælder det samme. Her gælder det også, at du først er klar til højskole, når du har været 14 dage i isolation.
Hvis du er i tvivl om din egen situation, anbefaler vi, at du kontakter din egen læge telefonisk. Er du i tvivl om vores retningslinjer i forhold til corona-situationen, kan du kontakte os på telefon 9785 0822 eller på mail@struerhojskole.dk

OG VI HAR MASSER AT BYDE PÅ RESTEN AF ÅRET