Personale

Højskolelærere

Anika Karlsen Thor
Diætist og daglig leder

Anika er klinisk diætist og daglig leder på skolen. Hun ved alt om mad og sund livsstil. Anikas største force er hendes evne til at gøre sund mad konkret og simpelt. Hun nøjes aldrig med at fortælle sine pointer – hun viser dig dem helt konkret. Så du får viden og færdigheder, som du kan bruge i din hverdag.

Lene Langer Nees
Fysioterapeut, coach og yogainstruktør

Lene er vores knald dygtige fysioterapeut og yogainstruktør. Hun formår at gøre motion til en leg, og har en fantastisk evne til at tilpasse timerne, så alle kan være med – øvet som uøvet. Lene er et godt menneske helt ind i knoglerne. Hvis man har fysiske skavanker, kan hun rådgive og vejlede til øvelser og genoptræning.

Thomas Smith
Coach og motionsinstruktør

Thomas er coach, motionsinstruktør og snart færdiguddannet psykoterapeut. Han er verdensmester i at stille alle de svære spørgsmål, som for alvor rykker din personlige udvikling i den rigtige retning. Han er en mester i at lytte og den af underviserne, som arbejder mest i dybden med den mentale side af livsstilsændringer.

Trine Thor Christensen
Højskolelærer

Uden Trine havde vi et problem. Hun er nemlig dén, der med sit kæmpe store overblik og overskud får alting til at køre. Hun ved en masse om det meste og deler ud af sin viden med et evigt smil både til samlinger og på kultur-udflugter.

Charlotte Ihler Søndergaard
Kok og BA i Ernæring og Sundhed

Charlotte er vores “gastro-woman” og positive energi-bundt, som ved alt om mad. Hun har arbejdet som kok i mange år, og har en bachelor i ernæring og sundhed. Hun er en haj i et køkken og kan lære dig alt om sund, lækker madlavning.

Lena Schou
Underviser i Kreativt værksted

Lena underviser i vores kreative værksted, som er et valgfag på højskolen. Hun er kunstner, uddannet indenfor teaterverdenen og arbejder som pædagog. Lena er et af de mest kreative mennesker, du nogensinde kommer til at møde. Hun er hjertelig, tålmodig og tager hånd om alle i værkstedet – også dig med 10 tommelfingre uden et medfødt krea-gen.

Køkkenpersonale

Struer Højskole deler køkkenpersonale med Struer Fri Fagskole, som i al beskedenhed laver Danmarks bedste sunde mad. Det synes vi ihvertfald selv :-) Vi kalder det "Struer-kost" og her ser du hjernerne og hænderne bag de lækre menuer.
Per Holst Hansen
Køkken- og serviceleder
Laila Krüger
Køkkenassistent
Vivi Refsgaard
Køkkenassistent

Serviceassistenter

Vores rengøringspersonale og pedeller er uundværlige. De holder vores bygninger rene og pæne, og løser alle hverdagens små praktiske problemer. Uden dem ville det hele blive noget rod!
Inge Lise Nielsen
Serviceassistent
Susanne Nielsen
Serviceassistent
Jan Nielsen
Pedel

Administration

Else Marie Markvorsen
Forstander
Sonni Haase
IT-ansvarlig
Heidi Jacobsen
Kontor
Berit Kamstrup
Kontor
Camilla Pi Kirkegaard
PR & Kommunikationsmanager

Bestyrelse