Forårs kursus 14 uger 2021

14 ugers livsstilskursus

Fra 21. marts til 26. juni 2021

360 grader rundt!

Du får nye vaner og ny livsstil. Du møder nye venner – måske for livet, og du får masser af nye oplevelser.

Du kommer til at arbejde med dig selv – 360 grader rundt. Kurset henvender sig til dig, der er nået til den konklusion, at nu skal der ske noget med din krop, dig selv og dine vaner. Du vil i fællesskab med de andre elever finde glæden ved en livsstil, der får dig til at stråle af livskvalitet.

På dette kursus kommer du delvist til at have fællestimer med eleverne på vores 8 ugers livsstilskursus, og der vil være et optag af nye elever midtvejs.

Der er undervisningsfri i Påsken, Store bededag, Kristi himmelfartsdag, Pinsen og Grundlovsdag.

Kurset inkluderer:

• Højskoleaftener med store og små foredragsholdere
  • Struer by med shopping, cafeer, biograf og den smukke fjord

Pris 1900 per uge

verdagen på Struer Højskole