Mangfoldighedspuljen

Kom på højskoleophold til 1/2 pris

Er du mellem 30 og 49 år?
Og har du lyst til et højskoleophold i 6-12 uger?

Så har du en unik mulighed for at få støtte til dit højskoleophold i foråret 2024.
Vi tilbyder nedsat egenbetaling med min. 50%

Du skal være mellem 30 og 49 år, og have en særlig grund til at du søger støtte.
Måske trænger du til en pause i voksenlivet for at genoplade?
Måske har du brug for energien fra fællesskabet til at starte på en frisk?
Grundene kan være mange og du kan altid kontakte os og få en uforpligtende snak om muligheden.
Tlf. 9785 0822 eller via mail@struerhojskole.dk

Læs elevfortællinger, fx om Tina der tog et voksen-sabbatår

Økonomi og egenbetaling

Prisen for et højskoleophold er 1900 kr. pr. uge.
Gennem mangfoldighedspuljen nedsættes dette til 829 kr. pr. uge. i min. 6 uger.
Prisen er inkl. fuld kost, eneværelse med eget bad/wc, udflugter, mm.

Muligheder:
Måske er der en mulighed for at få opholdet arbejdsgiverbetalt, som led i fastholdelse og forebyggelse, eller at du kan få en bevilling fra kommunen, fx som særligt tilrettelagt uddannelsesforløb i forbindelse med sygedagpenge.

Deltag på forårsholdet 2024 – 12 uger fra d. 10. marts 2024

Det er en fantastisk investering i sig selv.

“Jeg kan helt klart anbefale det, og jeg vil gøre det igen. Jeg tog på højskole for at trække stikket og trække luft. Simpelthen for at finde ny energi og få genopladet batterierne…”
Majbritt, Sygeplejerske og elev forår 2023

– Specielt også når man har et fag hvor man er så opsat på at give så meget af sig selv, og give til mennesker, som er i alle mulige situationer i deres liv. Så synes jeg det er helt fantastisk at kunne få orlov og trække stikket i en meget travl hverdag.

Skriv din ansøgning

Vi skal modtage en skriftlig ansøgning hvor du fortæller lidt om hvorfor du har særligt brug for et højskoleophold og hvordan du forestiller dig at et højskoleophold vil bidrage til din trivsel og dit liv.

Send din ansøgning til mail@struerhojskole.dk
Pladserne tildeles efter først til mølle princippet.

Har du spørgsmål
Kontakt administrationen på tlf. 9785 0822 eller via mail@struerhojskole.dk