Kursus for ledige

Kursus for ledige

Vi har tit deltagere, der er jobsøgende, og som får betalt hele eller dele af deres ophold.

Vi har bl.a. haft Martin Juhl Christensen (36 år) fra Aalborg i et 18 ugers forløb. Han tabte 52 kg, kom ud af en svær depression og tilbage på arbejdsmarkedet kort tid efter sit ophold. Opholdet blev bevilget af Jobcenter Aalborg med udgangspunkt i loven om aktiv beskæftigelsesindsats.

Jeg er ikke længere en fange i min egen krop. Jeg føler for første gang i lang tid, at jeg kan sælge mig selv på mine kvaliteter. Før kom jeg til samtale, men når folk så mig, så kunne man se på deres ansigter, at de aldrig ville vælge mig. Nu kommer jeg rent faktisk til samtaler og jeg har fået et jobtilbud” – Martin Juhl Christensen

Hvis du også mener, at et sundt løft af din krop og din psyke vil gøre en forskel for din arbejdssituation, skal du endelig tage fat i din sagsbehandler. Både du og din sagsbehandler er velkomne til at kontakte kursusleder Anika Karlsen Thor for yderligere oplysninger.

Til sagsbehandlere

Vi tilbyder professionelle sundhedskurser på 1-15 uger. Undervisningen varetages af coach, diætister, kokke, fysioterapeuter og fitnesstrænere. Kurserne henvender sig til alle, herunder også til mennesker, hvor stress, overvægt, diabetes, nedslidning, depression og manglende motivation stiller sig i vejen for et godt og aktivt arbejdsliv.

Er deltageren ledig, kontanthjælpsmodtager, på sygedagpenge m.v. gælder betalingsloven.

Ugeprisen på 12 ugers kursus er kr 2.491,25 eks. taxameter. (Betaling for anden aktør)

Ugeprisen på 6 ugers kursus er kr. 2979, 25 eks. taxameter.