1 uges yogakursus (i august) UDSOLGT

1 uges yogakursus (i august) UDSOLGT

kr. 4.500,00

Yogaopholdet er for alle, men niveauet er målrettet nybegyndere og letøvede. Kurset har til formål, at:

  • du kan prøve forskellige typer yoga i trygge rammer.
  • du oplever højskolelivet og fællesskabet i det smukke Vestjylland.
  • du får skabt større kropsbevidsthed
  • du lære at meditere og koble af.
  • du arbejder fokuseret med yoga og meditation i en uge.

Vores dygtige instruktør vil guide dig i 1-3 daglige yoga- og meditationsmoduler. Tag det første skridt mod din indre yogi i dag! Prisen er for eget værelse med badeværelse.

Varenummer (SKU): N/A Kategori:

Beskrivelse

Hvem henvender kurset sig til?

Et yogakursus er for dig, som gerne vil fordybe dig i yogaens og højskolens fantastiske univers.

Kurset er tilrettelagt, så det passer til nybegyndere eller letøvede. Også selvom du måske føler, at du er “stiv som et bræt”.

Måske har du:

  • Lyst til at mærke glæden ved højskolelivet og fællesskabet, mens du forkæler din krop.
  • Gået til yoga noget tid, og har lyst til at prøve noget nyt
  • Aldrig prøvet yoga før, og vil gerne prøve det af

Hvis du har lysten til at forkæle din krop med yoga og meditation, så tilbyder vi dig de perfekte omgivelser samt kvalificeret hjælp til en smuk uge i yogaens, meditationens og højskolelivets tegn.
Du kan være med uanset om du er mand eller kvinde, 17 eller 67 år.

 

Nyd en uge med masser af yoga og højskoleliv!

Vi har kun små hold med max 15 deltagere, så vores instruktør kan tilpasse undervisningen til de enkelte deltagere på holdet. Derfor er opholdet både godt for nybegyndere men også godt, hvis du gerne vil udfordres lidt mere i din yogapraksis.

Ugens yogaprogram består af forskellige moduler med yoga. Der er yogaundervisning 1-3 gange dagligt og forskellige typer meditation fylder også på skemaet.

Yogaopholdets forskellige yoga-moduler

Du kommer til at prøve en masse forskellige yoga-typer på yogaopholdet. Her kan du læse lidt mere om dem.

Chakra yoga: Chakrasystemet er kroppens 7 energicentre. Her opfanges livskraften og bliver sendt videre ud i din krop. Chakrayogaens øvelser stimulerer dine 7 chakraer og fjerner spændinger og blokeringer af energien.

Medi Yoga og restorativ yoga: Er særlig milde yogaformer. Medi Yoga udspringer af kundalini yoga, men øvelserne er mere langsomme og genopbyggende. Medi Yoga og restorativ yoga er særligt godt, hvis du er fysisk eller mentalt udfordret, fx af sygdom eller stress. Medi Yoga og restorativ yoga har til formål at genopbygge, hele og afspænde.

Flow yoga: Her arbejder du med styrke, udholdenhed og balance. Yogaøvelserne kobles sammen til en lille serie, et flow, hvor du bruger åndedrættet til at skifte mellem øvelserne.

Yin yoga: Er en mild og afslappende yogaform. Ved hjælp af lange dybe, rolige stræk løsner du bindevæv, stivhed og blokeringer i kroppen.

Silence: Måske har du hørt om silence-retreats, hvor man slet ikke må tale. Vi nøjes med at prøve kræfter med stilheden et halvt døgn. Her skal du være nærværende med dig selv og din krop.

De 5 tibetanere: Kilden til evig ungdom. De 5 tibetanere er 5 yogainspirerede øvelser. Hvis du laver dem hver dag (ca. 20 minutter), bevarer du din krops smidighed, styrke og balance.

Pris: 750 kr. i døgnet

Yogaopholdet koster kun 4.500 kr, hvilket svarer til blot 750 kr. i døgnet.

For 750 kr. i døgnet får du:

6 dage på Struer Højskole med fuld forplejning
Alle måltider med lækker sund mad lavet fra bunden
 Eget værelse med privat badeværelse
Undervisning med uddannet yogainstruktør, fysioterapeut og coach
Prøvet en masse forskellig yoga og meditation
 Introduktion til mindfulness – bliv bedre til at finde ro i kroppen
Beroligende NADA akupunktur
 Et kursusophold lige midt i Struer by med shopping, cafeer, biograf og den smukke Limfjord lige rundt om hjørnet
1 guidet kultur-udflugt

Vi er en lille højskole, som prioriterer nærhed, din personlige udvikling og fællesskab højt. Vi har kun 15 deltagere på vores yogakursus, så der er god tid til alle og plads til flere niveauer. Holdet er både for mænd og kvinder.

Hverdagen på Yogakursus

Du vil på yogakurset både opleve timer med blide, liggende eller siddende stillinger, men du vil også blive udfordret på din balance, styrke og udholdenhed.

Udover yoga-timerne er der også meditation på programmet. Ugen byder også på masser af samvær og fællesskab med de andre kursister på højskolen. Der er morgensamling med fællessang og vi hjælper hinanden med små praktiske opgaver i løbet af ugen. Fx tømme opvaskemaskine, dække bord, rydde af m.m.

Kurset er med fuld forplejning med sund mad hele dagen. Hvis du har særlige ønsker til maden, fx hvis du er vegetar, så oplys det bare ved tilmelding.

Her kan du se et eksempel på, hvordan et ugeskema kan være skruet sammen på yogaopholdet (det kan variere fra hold til hold) Eksempel på yogaskema

Udflugter og afslapning

Kurset byder også på NADA-akupunktur (afslappende akupunktur). Der er en kulturel udflugt, det kunne fx være til Bovbjerg Fyr eller B&O Museet. Og ugen byder også på forskellige hyggelige arrangementer som spilleaften eller musikquiz.

Der er også god plads til egen tid, hvor du kan være dig selv, slappe af og koble af fra hverdagen.