Sund sommer – yoga
(Uge 27)

Sund sommer – yoga
(Uge 27)

DKK 4.500,00

Yoga i uge 27 er yogaopholdet for dig, der gerne vil fordybe dig i yogaens fantastiske univers. Kurset er tilrettelagt, så det passer til såvel nybegyndere som letøvede. Også selv om du måske føler, du er ”stiv som et bræt”. Yoga er denne uge ét af tre linjefag, hvor du kommer til at koncentrere dig om selve linjefaget om formiddagen, mens du resten af dagen er aktiv sammen med de øvrige sommerkursister

På dette yogakursus får du:

  • 2 yoga lektioner om dagen
  • Afprøvet forskellige yogaformer
  • Kendskab til åndedræts- og meditationsteknikker
  • Oplevet naturen omkring højskolen

 

Kurset starter søndag den 4. juli kl. 16.00 og slutter lørdag den 10. juli kl. 11.00

Ikke på lager

Beskrivelse

Yoga hver formiddag

Yoga står på programmet hver formiddag.  Yoga fremmer følelsen af fællesskab. Det gælder også, selv om du arbejder individuelt. Det kommer du til at mærke på dette kursus.

Hensigten med de praktiske yogatimer er, at du kommer til at opleve, at du kan skabe ro og nærvær med dig selv gennem yogastillingerne.

Krop, sind og hjerte

Under yogatimerne er det ikke målet at opbygge færdigheder indenfor de forskellige yogaformer eller stillinger, men at mærke, hvordan stillingerne påvirker både krop, sind og hjerte.

Resten af dagen er I sammen med højskolens øvrige sommerkursister, der har valgt linjefagene ”Aktiv” eller ”Sunde salater ”. Sammen skal vi synge, på ekskursion i det vestjyske til blandt andet Vesterhavet og den smukke jyske hede, høre spændende foredrag og ikke mindst nyde højskolefællesskabet og sommeren. En aften hygger vi med bål og spiser aftensmaden i naturen. Du bliver forkælet med køkkenets dejlige sunde mad og vil opleve den friske luft ved Limfjorden.

Højskole er lig fællesskab. Det betyder også, at du tager del i det praktiske liv på skolen. Det kan være hjælp med en opvask, let oprydning, kaffebrygning og alle de andre småopgaver, der hører sig til på en højskole.

Temaer på kurset er:

  • Yoga i alle afskygninger
  • Sund mad og afstresning
  • Klangmeditation
  • Introduktion og baggrund for meditation og åndedrætsøvelser
  • Udflugter – vesterhavstur, aftensmad i naturen

Hvis I er to, der ønsker at at tilmelde jer kurset og bo sammen i et dobbeltværelse med eget bad og toilet, er også dét en mulighed. Så er den samlede pris 8.000 kr. Dobbeltværelser bookes på tlf.: 97 85 08 22.

Lene Langer Nees

Lærer på linjefaget

Lene er vores knald dygtige fysioterapeut og yogainstruktør, som også er uddannet coach. Hun formår at gøre motion til en leg, og har en fantastisk evne til at tilpasse timerne, så alle kan være med – øvet som uøvet. Lene er et godt menneske helt ind i knoglerne, og hun udfordrer dig i forhold til dine tanker om sundhed, livskvalitet og hverdagslivet.