Udeliv
(Uge 35)

Udeliv
(Uge 35)

kr. 4.700,00

Er udeliv og vandring lige noget for dig, så kom med på vores udelivskursus 2022. Der venter dig masser af frisk luft, fællesskab og fantastiske naturoplevelser. 

 • Naturoplevelser ved Limfjorden, i skoven, på heden og ved Vesterhavet
 • Inspiration til mad over bål og i trangia
 • Overnatning i shelter
 • Inspiration til vandreruter i Danmark

Kurset starter søndag den 28. august kl. 16.00 og slutter lørdag den 3. september kl. 9.00

Beskrivelse

Udeliv er sagen

Hver dag besøger vi en ny destination og vandrer mellem 10-15 km.

Vi vandrer på heden blandt fårene, sammen med fårehyrden. I Klosterhedens skovdistrikt, hvor vi ser hvordan bæverne har ændret landskabet. Ved Limfjorden, hvor vi efter en kort færgetur vandrer Venø rundt. Ved Vesterhavet hvor vi hviler fødderne, når vi spænder hjelmene og kører en guidet tur på den legendariske Puch Maxi – selvfølgelig med mælkekasse bagpå, som det hører sig til. Vi vandrer på en lille del af VesterhavsCaminoen fra Thyborøn til Langerhuse, hvor vi besøger redningsstationen og hører fortællinger om det barske fiskerliv på vestkysten.

Vi medbringer madpakker eller laver maden over bål eller på en trangia.

Naturen er en kæmpe ressource til det gode liv, fysisk, mentalt og socialt. Det har du måske allerede oplevet og måske er det nyt for dig at tilbringe tid i naturen. Lige meget hvad så Kom og vær med.

Vi glæder os helt vildt

Højskole er lig fællesskab. Det betyder også, at du tager del i det praktiske liv på skolen. Det kan være hjælp med en opvask, let oprydning, kaffebrygning og alle de andre småopgaver, der hører sig til på en højskole.

Kurset er bl.a.:

 • Mad over bål og trangia og lejrbåls hygge 
 • Vi giver den gas på Puch Maxi, og ser naturen på en anderledes måde.
 • Venø rundt til fods
 • Erfaring med at vandre
 • Vesterhavs Caminoen
 • Vandre fællesskab
 • Højskole i skoven
 • Morgensang fra Højskolesangbogen 

Hvis I er to, der ønsker at tilmelde jer kurset sammen og bo i et dobbeltværelse med eget bad og toilet, kan også det lade sig gøre. Så er den samlede pris 8.400 kr. Dobbeltværelser bookes på tlf.: 97 85 08 22.

Der tages forbehold for evt. ændringer inden kursus start

Thomas Smith

Kursusleder og højskolelærer

Thomas er uddannet coach, motionsinstruktør og snart færdiguddannet psykoterapeut. Han er verdensmester i at stille alle de svære spørgsmål, som for alvor rykker din personlige udvikling og dine tanker om vores kultur og samfund. Han er en mester i at lytte og den af underviserne, som arbejder mest i dybden med den mentale side af livsstilsændringer og sundhedsbegrebet.

Lene Langer Nees

Kursusleder og højskolelærer

Lene er vores knald dygtige fysioterapeut og yogainstruktør, som også er uddannet coach. Hun formår at gøre motion til en leg, og har en fantastisk evne til at tilpasse timerne, så alle kan være med – øvet som uøvet. Lene er et godt menneske helt ind i knoglerne, og hun udfordrer dig i forhold til dine tanker om sundhed, livskvalitet og hverdagslivet.