Bagekursus-bag dig glad
(Uge 6)

Bagekursus-bag dig glad
(Uge 6)

DKK 4.900,00

Surdej, bagning og brød har i den grad indtaget de danske køkkener og ovne. Vi skubber med på den udvikling med et kursus, der i dobbelt forstand gør dig i stand til at hæve dine brød til et nyt niveau. Mød og lær kunsten af blandt andre surdejsentusiasten Benjamin Wolters fra Beansterbaker. Du:

  • Bager med surdej og får en med hjem
  • Får en uge med bageglæde og fællesskab
  • Vil få masser af opskrifter og inspiration
  • Lærer om smag, kvalitet og råvarer

Surdej bagekurset starter søndag den 7. februar kl. 16.00 og slutter lørdag den 13. februar kl. 9.30

Vi indfører en tryghedsgaranti, der betyder, at du roligt kan reservere en plads på et af vores kurser i første kvartal af 2021 og vente med at betale til tæt på kursus start. Reservationen skal du dog foretage telefonisk til vores administration – Tlf. 9785 0822

 

Kun 1 tilbage på lager

Beskrivelse

Surdej – er du med

Surdej er ved at være noget af det hotteste, du i dag kan beskæftige dig med i dit køkken. Mange vil gerne med på ”surdejs-vognen”, men har bare ikke rigtig fået gang i det. De, men også mere erfarne, har på dette kursus mulighed for at få masser af inspiration og lære nye teknikker og opskrifter at kende.

Hvem vil ikke gerne kunne præsentere sine gæster for noget ekstra lækkert brød af udsøgt kvalitet?

Vi tager forklædet på, smøger ærmerne op og får hænderne i surdejen. Hver dag går vi i køkkenet og bager brød med forskellige teknikker. Mens du har hænderne i dejen, deler vores dygtige undervisere ud af deres erfaringer og giver dig hemmeligheden bag det perfekte brød. Når kurset er slut, er det langt fra kun lækre smagsprøver, du tager med dig hjem. Du tager også dine nye opskrifter, teknikker og erfaringer med, som du kan bruge hjemme i køkkenet.

Benjamin Wolters

Du vil lære teorien bag dit bagværk og melets opbygning. Du kommer til at afprøve forskellige bageteknikker og får kyndig vejledning, når vi går i køkkenet.  Vi får besøg af surdej entusiasten Benjamin Wolters kendt fra Beansterbaker, som går med i køkkenet og lærer os om surdejens hemmeligheder.

Surdej og bagekurset løber parallelt med et andet kursus, ”Yoga”. Begge hold samles til fælles morgensamling, måltider, kulturvitaminer og aftenaktiviteter.

Højskole betyder fællesskab. Det fællesskab indebærer, at vi på skift giver en hånd med ved for eksempel opvask, servering af mad og let oprydning.
Sådan er højskolelivet også – i hvert fald fem-ti minutter om dagen.

Hvis I er to, der ønsker at at tilmelde jer kurset og bo sammen i et dobbeltværelse med eget bad og toilet, er også dét en mulighed. Så er den samlede pris 8.800 kr. Dobbeltværelser bookes på tlf.: 97 85 08 22.

Vi beskæftiger os på kurset med:

  • Forskellige bageteknikker og brødtyper
  • Teorien bag processerne i bagning
  • Bagning med surdej i særdeleshed
  • Smag, kvalitet og råvarer
  • Samfundstendenser og sundhedsdebat
  • Besøg hos lokal landmand
  • Hemmeligheden bag surdej
Surdej bagekursus
Benjamin Wolters kendt fra Beansterbaker kommer på besøg.

Marianne Hansen

Kursusleder og højskolelærer

Marianne er hyppigt at finde i skolens madværksteder, men hun har også en vigtig udfarende position som projektudvikler og tovholder på events.

Content missing