Sund sommer – yoga
(Uge 27)

Sund sommer – yoga
(Uge 27)

kr. 4.700,00

Yoga i uge 27 er yogaopholdet for dig, der gerne vil fordybe dig i yogaens fantastiske univers. Yoga er denne uge ét af tre linjefag, hvor du kommer til at koncentrere dig om linjefaget om formiddagen, mens du resten af dagen er aktiv sammen med de øvrige sommerkursister

På dette yogakursus får du:

  • 2 yoga lektioner om dagen
  • Afprøvet forskellige yogaformer
  • Kendskab til åndedræts- og meditationsteknikker
  • Oplevet naturen omkring højskolen

Kurset starter søndag den 2. juli kl. 16.00 og slutter lørdag den 8. juli kl. 9.00

Beskrivelse

Yoga hver formiddag

Yoga er ét af de tre linjefag på sund sommerkurset.

Formiddagen er afsat til linjefagene, mens du resten af dagen får oplevelser sammen med kursisterne fra de øvrige linjefag.

Der er mange yogaformer og måder at lave yoga på. I denne uge bliver du præsenteret for Hatha yoga og restorativ yoga. Undervisningen foregår i et roligt tempo, og du behøver ikke på forhånd at have kendskab til yoga.

Højskolelærer og kursusleder Lene Langer Nees siger om yoga: “Jeg oplever, at jeg kommer hjem i min krop, når jeg laver yoga.  Og for mig er yoga og meditation ren kærlighed og omsorg til/for mig selv. Det er lige præcis disse oplevelser jeg ønsker, at du tager med hjem fra dette kursus“.

Resten af dagen er I, som nævnt, sammen med højskolens øvrige sommerkursister, der har valgt linjefagene ”Aktiv” eller ”Sunde salater ”.

Højskole er lig fællesskab. Det betyder også, at du tager del i det praktiske liv på skolen. Det kan være hjælp med en opvask, let oprydning, kaffebrygning og alle de andre småopgaver, der hører sig til på en højskole.

Temaer på kurset er:

  • Hatha og restorativt yoga
  • Sund mad og afstresning
  • Ro og fordybelse
  • Meditation og åndedrætsøvelser
  • Udflugt til vesterhavet

INFO

Pris
4700.- Eneværelse m. bad/wc – Book online
7400.- Dobbeltværelse m. bad/wc
Book via 9785 0822

Betaling & afbestilling
Ankomst & Transport
Kontakt
Indkvartering & faciliteter

Du får altid eneværelse med eget bad og toilet på Struer Højskole.
Dobbeltværelser bookes på tlf.: 97 85 08 22.

Der tages forbehold for evt. ændringer inden kursus start

Lene Langer Nees

Lærer på linjefaget

Lene er vores knald dygtige fysioterapeut og yogainstruktør, som også er uddannet coach. Hun formår at gøre motion til en leg, og har en fantastisk evne til at tilpasse timerne, så alle kan være med – øvet som uøvet. Lene er et godt menneske helt ind i knoglerne, og hun udfordrer dig i forhold til dine tanker om sundhed, livskvalitet og hverdagslivet.