Sund sommer – Hjemmelavet mad (Uge 32)

Sund sommer – Hjemmelavet mad (Uge 32)

kr. 4.700,00

Kurset er for dig som drømmer om at spise frisklavet mad og undgå færdiglavede løsninger. Og dig som ønsker at spise varieret med masser af smag.

Du bliver undervist af passionerede lærer, som selv laver mad fra bunden. Du kan forvente en uge med masser af oplevelser, smag og inspiration i køkkenet.

Temaer for ugen:

  • Suveræne salater
  • Mormor fra bunden
  • Langtidshævet
  • Grønne retter
  • Sødt a la Blomsterberg

Begrænset antal pladser

Kurset starter søndag den 6. august kl. 16.00 og slutter lørdag den 12. august kl.11.00

 

Beskrivelse

Mad fra bunden

Kurset “hjemmelavet mad” er for dig som drømmer om at spise frisklavet mad og undgå færdiglavede løsninger. Dig som ønsker at spise varieret med masser af smag. Vi kredser omkring hverdagsretter, salater med suveræn topping og dressinger samt det søde køkken og gæstemad

Sylte, bage, snitte

Ugen er bygget op, så alle kommer godt fra start. Vi kommer hele vejen rundt om den hjemmelavede mad. Du introduceres for såvel værktøj som råvarekendskab, holdbarhed, sæson, og meget, meget mere.
Vi skal både sylte, grille, bage og snitte.

Hver formiddag går vi i køkkenet eller kører ud og henter friske grøntsager hos vores lokale avler.

Alle kan være med – du skal ikke være mesterkok for at deltage, men blot have lyst til at lave mad.

Sommerhøjskole

Hjemmelavet mad er ét af tre linjefag i denne sommeruge. Du kommer til at fokusere dig om linjefaget hver formiddagen, mens du resten af dagen er sammen med de øvrige sommerkursister fra Yoga & meditation og golf-linjen.

Sammen skal vi synge, på ekskursion i det smukke Vestjylland, høre spændende foredrag og ikke mindst nyde højskolefællesskabet og sommeren.. Du bliver forkælet med køkkenets dejlige sunde mad og vil opleve den friske luft ved Limfjorden.

Højskole betyder fællesskab, og det betyder at vi på skift giver en hånd med ved for eksempel opvask, servering af mad og let oprydning. Sådan er højskolelivet også – i hvert fald et kvarters tid om dagen.

Temaer på kurset er:

  • Fra råvarer til måltid
  • Sylte, bage, snitte
  • Grundteknikker og værktøj
  • Opskrifter og ny inspiration med hjem
  • Fællesskab, foredrag, samlinger
  • Udflugter i smukke Vestjylland


Du får altid eneværelse med eget bad og toilet på Struer Højskole.
Dobbeltværelser bookes på tlf.: 97 85 08 22.

Der tages forbehold for evt. ændringer inden kursus start