Sund sommer – Aktiv (Uge 27)

Sund sommer – Aktiv (Uge 27)

kr. 4.700,00

Aktivlinjen er for dig som ønsker at blive inspireret til at få mere bevægelse ind i dit liv og måske en ny interesse? Vi afprøver populære aktiviteter, fx golf, vandring og mountainbike, og alle kan være med.
Det bliver en skøn sommeruge på højskole med aktiviteter om formiddagen og eftermiddage med udflugter i det smukke Vestjylland.
Du kan forvente:

 • Forskellige motionsformer fx leg og bevægelse samt golf, vandring.
 • Herlige naturoplevelser ved havet og fjorden
 • Udflugter med indhold, i det smukke Vestjylland

Kurset starter søndag den 2. juli kl. 16.00 og slutter lørdag den 8. juli kl. 9.00

Der desværre ikke flere ledige pladser
Tilmeld ventelisten her eller se de øvrige sommerkurser her

  Ikke på lager

  Beskrivelse

  Find ny glæde ved motion

  Aktivlinjen er for dig som ønsker at blive inspireret til at få mere bevægelse ind i dit liv og samtidig holde en aktiv og oplevelsesrig sommerferie.

  Hver formiddag prøver du nogen af tidens mest populære motionsformer. Fælles for alle aktiviteter er at selvom du er begynder kan du være med. Det handler blot om at du er nysgerrig og har lyst til at prøve noget nyt.

  I løbet af uge vil du opleve følgende motionsformer

  Golf – Oplev den sociale sport, hvor vi kombinere konkurrence, gode snakke og gåture i en fantastisk natur. Vi bruger en dag i Struer Golfklub, hvor du prøver kræfter med golf bl.a. grundsving og potning. Der er ikke rammegaranti, men det er tæt på.

  Padle tennis – Danmarks hurtigste voksende sportsgren og det er der en årsag til. Det er en simpel men sjov blanding af tennis og badminton.  

  Disc Golf – Alt du skal bruger er en frisbee (en disc) og så er du i gang. Mange baner ligger naturskønt og alder er irrelevant for denne sport. Vi afprøver disc golf på den lokale bane.

  Mountainbike eller vandring i Klosterhede plantage:  Du kan selv vælge om du vil prøve at kører letter ruter på mountainbike i den smukke plantage eller nyde stierne på gåben. Uanset kan du forvente en skøn naturoplevelse oveni motionen.

  Leg og bevægelse – igennem leg får vi brugt alle muskler inklusive lattermusklerne. Selvom vi er voksne, kan vi godt lege og have det sjovt. Og måske glemmer vi at det er motion når vi leger og samtidig få os rørt.

  Om eftermiddagen og aftenen er du sammen med højskolens øvrige sommerkursister, der har valgt linjefagene ”Yoga” eller ”Sunde salater ”. Sammen skal vi synge, på udflugt i de smukke vestjyske omgivelser. Vi skal høre spændende foredrag og ikke mindst nyde højskolefællesskabet og sommeren. En aften hygger vi med bål og spiser aftensmaden i naturen. Du bliver forkælet med køkkenets dejlige, sunde mad og vil opleve den friske luft ved Limfjorden.

  Højskole betyder fællesskab, og det betyder at vi på skift giver en hånd med ved for eksempel opvask, servering af mad og let oprydning. Sådan er højskolelivet også – i hvert fald et kvarters tid om dagen.

  Temaer på kurset er:

  • Golf på den smukke lokale golfbane
  • Mountainbike eller vandring i den smukke Klosterhede plantage
  • Padle Tennis og Disc golf
  • Leg og bevægelse

  INFO

  Pris
  4000.- Eneværelse med delt bad/wc – Ring
  4700.- Eneværelse m. bad/wc – Book online
  7400.- Dobbeltværelse m. bad/wc
  Book via 9785 0822

  Betaling & afbestilling
  Kontakt
  Ankomst & Transport
  Indkvartering & faciliteter


  Du får eneværelse med eget bad og toilet på Struer Højskole.
  Dobbeltværelser bookes på tlf.: 97 85 08 22.

  Der tages forbehold for ændringer inden kursus start

  Thomas Smith

  Kursusleder og lærer på linjefaget

  Thomas er uddannet coach, motionsinstruktør og snart færdiguddannet psykoterapeut. Han er verdensmester i at stille alle de svære spørgsmål, som for alvor rykker din personlige udvikling og dine tanker om vores kultur og samfund. Han er en mester i at lytte og den af underviserne, som arbejder mest i dybden med den mentale side af livsstilsændringer og sundhedsbegrebet.