Sund sommer aktiv
(Uge 27)

Sund sommer aktiv
(Uge 27)

DKK 4.700,00

Aktiv-linjen er for dig, der gerne vil i gang med at bevæge dig og prøve forskellige aktiviteter. Det kan også være, du blot ønsker en uge, hvor du får inspirerende motion. Aktiv er denne uge ét af tre linjefag, hvor du kommer til at koncentrere dig om selve linjefaget om formiddagen, mens du resten af dagen er aktiv sammen med de øvrige sommerkursister. Du kommer til at:

 

  • Prøve forskellige motionsformer
  • Få herlige naturoplevelser
  • Komme på udflugter i det vestjyske

 

Kurset starter søndag den 3. juli kl. 16.00 og slutter lørdag den 9. juli kl. 9.00

Beskrivelse

Aktiv – find glæden

Hver formiddag står der motion på programmet. Vores overbevisning er, at det ikke er sundt at motionere sig ”halvt til døde”, men derimod finde glæden ved bevægelse. At være aktiv betyder meget. Nogle dage foregår det i vores idrætshal. Andre dage er vi udenfor. Der er intet ekstremt over de udfoldelser, du kan kaste dig over i løbet af ugen.

Resten af dagen er I sammen med højskolens øvrige sommerkursister, der har valgt linjefagene ”Yoga” eller ”Sunde salater ”. Sammen skal vi synge, på ekskursion i det vestjyske til blandt andet Vesterhavet og den smukke jyske hede, høre spændende foredrag og ikke mindst nyde højskolefællesskabet og sommeren. En aften hygger vi med bål og spiser aftensmaden i naturen. Du bliver forkælet med køkkenets dejlige, sunde mad og vil opleve den friske luft ved Limfjorden.

Højskole er lig fællesskab. Det betyder også, at du tager del i det praktiske liv på skolen. Det kan være hjælp med en opvask, let oprydning, kaffebrygning og alle de andre småopgaver, der hører sig til på en højskole.

Temaer på kurset er:

  • Leg og bevægelse
  • Golf – også begyndere kan være med
  • Kroppen rundt med vores populære kernetræning, cirkeltræning og afspænding
  • Vandring – vi går 5-10 km og lærer at vandre
  • Mountainbike for begyndere i Klosterheden

Hvis I er to, der ønsker at tilmelde jer kurset sammen og bo i et dobbeltværelse med eget bad og toilet kan også det lade sig gøre. Så er den samlede pris 8.400 kr. Dobbeltværelser bookes på tlf.: 97 85 08 22.

Der tages forbehold for evt. ændringer inden kursus start

Thomas Smith

Kursusleder og lærer på linjefaget

Thomas er uddannet coach, motionsinstruktør og snart færdiguddannet psykoterapeut. Han er verdensmester i at stille alle de svære spørgsmål, som for alvor rykker din personlige udvikling og dine tanker om vores kultur og samfund. Han er en mester i at lytte og den af underviserne, som arbejder mest i dybden med den mentale side af livsstilsændringer og sundhedsbegrebet.