Sund sommer aktiv
(Uge 27)

Sund sommer aktiv
(Uge 27)

DKK 4.700,00

Denne uge er til dig der gerne vil finde glæden ved bevægelse. Vi prøver forskellige aktiviteter, fx golf, vandring og mountainbike, og alle kan være med.
Det bliver en skøn sommeruge på højskole med aktiviteter om formiddagen og eftermiddage med udflugter i det smukke Vestjylland fx til Thyborøn og Stubberup kloster
Du kan forvente:

  • Forskellige motionsformer fx leg og bevægelse samt golf, vandring.
  • Herlige naturoplevelser ved havet og fjorden
  • Udflugter med indhold, i det smukke Vestjylland

Kurset starter søndag den 3. juli kl. 16.00 og slutter lørdag den 9. juli kl. 9.00

Beskrivelse

Find glæden i bevægelse

Hver formiddag er der forskellige aktiviteter på programmet, blandt andet vandring, golf og mountainbike. Du kan være med uanset niveau, og vi glæder os til at guide dig igennem de forskellige motionsformer.
Det handler om at finde glæde ved bevægelse. At være aktiv betyder meget for dit velvære. .

Om eftermiddagen og aftenen er du sammen med højskolens øvrige sommerkursister, der har valgt linjefagene ”Yoga” eller ”Sunde salater ”. Sammen skal vi synge, på udflugt i det vestjyske, blandt andet til Vesterhavet og den smukke jyske hede. Vi skal høre spændende foredrag og ikke mindst nyde højskolefællesskabet og sommeren. En aften hygger vi med bål og spiser aftensmaden i naturen. Du bliver forkælet med køkkenets dejlige, sunde mad og vil opleve den friske luft ved Limfjorden.

Højskole er lig fællesskab. Det betyder også, at du tager del i det praktiske liv på skolen. Det kan være hjælp med en opvask, let oprydning, kaffebrygning og alle de andre småopgaver, der hører sig til på en højskole.

Temaer på kurset er:

  • Leg og bevægelse
  • Golf – også begyndere kan være med
  • Kroppen rundt med vores populære kernetræning, cirkeltræning og afspænding
  • Vandring – vi går 5-10 km og lærer at vandre
  • Mountainbike for begyndere i Klosterheden

Eneværelse med eget bad og toilet med i prisen. Er I to der gerne vil dele et dobbeltværelse er den samlede pris 8.400 kr. Dobbeltværelser bookes på tlf.: 97 85 08 22.

Der tages forbehold for evt. ændringer inden kursus start

Thomas Smith

Kursusleder og lærer på linjefaget

Thomas er uddannet coach, motionsinstruktør og snart færdiguddannet psykoterapeut. Han er verdensmester i at stille alle de svære spørgsmål, som for alvor rykker din personlige udvikling og dine tanker om vores kultur og samfund. Han er en mester i at lytte og den af underviserne, som arbejder mest i dybden med den mentale side af livsstilsændringer og sundhedsbegrebet.