Sund livsstil som single (Uge 33)

Sund livsstil som single (Uge 33)

kr. 4.700,00

Kurset er for dig der vil have ny inspiration til den lille husholdning, og en højskoleuge med god energi, fællesskab og oplevelser.
Her får du en aktiv uge hvor vi både går i køkkenet, bevæger os og får nye oplevelser på udflugt i det smukke Vestjylland.

Kurset indeholder

 • Køkkenværksted ”Sund og Simpel”
 • Motion og gåture
 • Yoga og meditation
 • Inspirerende oplæg og foredrag
 • Thyborøn på Puch Maxi
 • Bål og ølsmagning

Kurset starter søndag den 13. august kl. 16.00 og slutter lørdag den 19. august kl. 9.00

 

Beskrivelse

Lækker mad og hyggelig motion

Du kan forvente en forrygende højskoleuge hvor vi skal have det sjovt, snakke og mærke os selv.
Fokus er på en sund livsstil som single eller i den lille husholdning.

Køkkenværksted

Du får forklædet på og kommer i med køkkenet. Temaet er Sund og simpel, og det betyder at vi laver simple retter, som er lige til at tage med hjem til hverdagen og dit eget køkken.

Motion og gåture

Vi bor i det smukke Vestjylland, tæt på den smukkeste natur. Sammen går vi ture langs Limfjorden og på vores smukke stier. Flere formiddage er der motion på programmet, og temaerne kan være leg, smidighed og balance.

Yoga og meditation

En dag får du muligheden for at opleve yoga som afsluttes med meditation. Du stopper op og giver dig selv omsorg og bringer kroppen og sindet i balance. Yogaen du bliver præsenteret for, vil udfordre balancen, løsne blokeringer i kroppen, styrke, smidiggør og ikke mindst skabe ro i dit sind. 

Thyborøn på Puch Maxi

Onsdag kører vi til den helt specielle fiskerby ”Thyborøn”. Her er blandt andet Jonny Madsen født. Hedevang På en Puck Maxi med mælkekasse får du en guidet tur i byen med masser af røverhistorier og viden om Thyborøn. Vi kører også ud til den berømte høfde 42, som har sin helt egen historie.

Bål og ølsmagning

I højskolens dejlige have bliver bålet omdrejningspunktet for en dejlig sommeraften. Vores lokale bryghus kommer og fortæller om deres øl, og der er selvfølgelig smagsprøver.

Højskolefællesskab

Der er selvfølgelig også spændende oplæg og foredrag på programmet, hvor vi tager fat i relevante emner som kredser omkring sundhed, det gode liv og refleksion.

Højskolefællesskab betyder at vi på skift giver en hånd med ved for eksempel opvask, servering af mad og let oprydning. Sådan er højskolelivet også – i hvert fald et kvarters tid om dagen.

Du får eneværelse med eget bad og toilet på Struer Højskole.
Dobbeltværelser: 7.400 kr. i alt.
Bookes på tlf.: 97 85 08 22.

Dét får du:

 • Sjov motion
 • Ølsmagning
 • På Puch Maxi i Thyborøn
 • Det gode singleliv
 • Køkkenværksted
 • Bålaften i haven

Der tages forbehold for evt. ændringer inden kursus start

Anika Karlsen Thor

Kursusleder og højskolelærer

Anika er diætist og daglig leder. Hun ved alt om mad og sund livsstil. Anika spiller klaver til morgensamlinger og fortæller om forfatterens tanker om teksten og den tid, hvor sangen er skrevet. Anika ved rigtig meget om madkultur. Hun tager dig med på en rejse i litteraturen om danskernes sundhed, og så er hun altid opdateret på dagens nyheder.