Sommer, mindset og madro (Uge 26)

Sommer, mindset og madro (Uge 26)

DKK 4.700,00

Hvordan skaber du det ”mad-liv” du drømmer om? Og går fra slankekursmindset til successtrategi?
Madglæde, livsglæde og kropsglæde er omdrejningspunkterne på dette kursus. Du lærer at finde netop din vej, og kommer til arbejde med vaner, værdier og spisemønstre.
Her slår du autopiloten fra, og sig farvel til de dårlige vaner.

Du får indsigt i, hvordan du ved at arbejde med et fleksibelt forhold til mad opnår madro og sundhed i balance. Og du går fra kurset med en helt ny strategi for, hvordan du skaber bæredygtig forandring. I tillæg til dette skal vi se sommeren i det smukke Vestjylland, spise lækker mad og nyde højskolelivet i et skønt fællesskab.

Du får:

 • Workshops med mindset og madro
 • Oplæg af diætist omkring kostprincipper
 • Inspiration til sund mad
 • Lækker mad i køkkenværkstedet
 • Tai Chi 
 • Sang med højskolesangbogen
 • Udflugt til Klosterheden med bævere
 • Gå- og vandreture 

Sommer, mindset og madro starter søndag den 26. juni kl. 16.00 og slutter lørdag den 2. juli kl. 9.00

Beskrivelse

Mindset og madro

Skab det madliv, du drømmer om – der skal mindre til, end du tror. 

Lær, hvordan du – med små hensigtsmæssige vaneændringer – skaber bæredygtig forandring og siger farvel til kure, kostplaner og kalorietælling. Og goddag til madglæde, livsglæde og kropsglæde. En hel uge med fokus på selvudvikling og fællesskab. Kom med og lær, hvordan du med udgangspunkt i nysgerrighed og refleksion, lærer at lytte til din krop igen.

Dine undervisere er psykolog Lotte Quist Michaelsen og VaneCoach og Mentor i Mad & Psyke Jørgen Michaelsen. Begge har de selv gået vejen og vendt slankekurene ryggen. De har oplevet, hvordan madro, mindset og en fleksibel tilgang til sundhed gør en verden til forskel.

På kurset får du deres bedste værktøjer til at igangsætte varige vaneændringer – som de har gjort for andre kursister og klienter i mere end 10 år.

Oplevelser, bevægelse og sommerhøjskole

Kurset indeholder udover workshops omkring mindset og madro mange andre spændende timer og oplevelser. Hver morgen har vi morgensamling med sang og et spændende oplæg mellem himmel og jord.  

Mandag holder klinisk diætist og højskolelærer Anika et oplæg omkring mad, sundhed og madretninger. Her bliver du klogere på din mad og bliver din egen kostvejleder. 

Tirsdag eftermiddag kan du vælge om du ønsker at komme på vandring, i køkkenet og lave salater eller være kreativ sammen med højskolens dukkemager. 

Onsdag tager vi vandresko på og tager ud i Klosterheden og leder efter bævere. En spændende tur, hvor du lærer en helt masse nye ting om vores natur og historier fra vores område. 

Fredag kommer Fang Bi og fortæller om Tai Chi, og sammen skal vi udøve kunstarten – forhåbentlig i højskolens have. 

Om aftenen har vi hygge og samvær. Mandag og tirsdag har vi foredrag og sang.

Fællesskabet på højskolen betyder, at du tager del i det praktiske liv på skolen. Det kan være hjælp med en opvask, let oprydning, kaffebrygning og alle de andre småopgaver, der hører sig til på en højskole.

Temaer på kurset er:

 • Fra slankekursmindset til successtrategi
 • Slå autopiloten fra, og sig farvel til de dårlige vaner
 • Sæt dig selv først – både for din og andres skyld
 • Sæt retningen for din sundhedsrejse


Kurset kører parallelt med Sommer i bevægelse og vi har fælles morgensamling, ture, valgfag om tirsdagen og aftenarrangementer. 

Hvis I er to, der ønsker at tilmelde jer kurset sammen og bo i et dobbeltværelse med eget bad og toilet. Så er den samlede pris 8.400 kr. Dobbeltværelser bookes på tlf.: 97 85 08 22.

Underviserne Jørgen Michaelsen og Lotte Quist Michaelsen
Vane-coach Jørgen Michaelsen og psykolog Lotte Quist Michaelsen er undervisere på kurset.

Der tages forbehold for evt. ændringer inden kursus start