Sense og højskole
(Uge 1)

Sense og højskole
(Uge 1)

DKK 4.900,00

Sense livsstilsprincipperne er i fokus på dette kursus. Du kommer til arbejde med din mentale, fysiske og sociale sundhed. Du får indsigt i dig selv og det liv, du lever. Det hele foregår i et højskolefællesskab, hvor vi vækker din nysgerrighed på livet, vores samfund og de andre kursisters udfordringer og anskuelser. Du får:

 • Kendskab til sense kostprincipper
 • Mentale værktøjer til sund livsstil og vægttab
 • Yoga og køkkenværksted

Sense og højskole starter søndag den 3. januar kl. 16.00 og slutter lørdag den 9. januar kl. 9.30

Vi indfører en tryghedsgaranti, der betyder, at du roligt kan reservere en plads på et af vores kurser i første kvartal af 2021 og vente med at betale til tæt på kursus start. Reservationen skal du dog foretage telefonisk til vores administration – Tlf. 9785 0822.

 

Beskrivelse

Sense giver indblik

Sense er en meget populær tilgang til livsstilsændring, som har vundet indpas i Danmark. Kursisterne får indsigt i begrebet Sense og muligheden for at reflektere over, hvad der gør det så populært i vores samfund. I samspil med medkursister vil man få et indblik i andres udfordringer og anskuelser af livet.

Som gæstelærer har vi psykolog Lotte Michaelsen og vanecoach Jørgen Michaelsen. De arbejder til daglig tæt sammen med stifteren af Sense, Suzi Wengel. Hver dag vil der være Sense moduler, hvor der arbejdes med kostprincipper og mentale værktøjer til livsstilsændring. Her bringes samtalen om livet og vores sundhed i spil. Du vil forstå dig selv bedre og finde motivation til at ændre din livsstil.

Daglige sensemoduler

Sense og højskole indeholder udover daglige Sense moduler, gåture og yoga, mindful spisning, køkkenværksted, fællesmotion og højskoletimer.  Dagen starter med morgensamlinger, hvor vi synger og snakker om aktuelle emner. Ugen indeholder højskoleaften med foredrag og sang.

Højskole betyder fællesskab. Det fællesskab indebærer, at vi på skift giver en hånd med ved for eksempel opvask, servering af mad og let oprydning.
Sådan er højskolelivet også – i hvert fald fem-ti minutter om dagen.

Hvis I er to, der ønsker at tilmelde jer kurset og bo sammen i et dobbeltværelse med eget bad og toilet, er også dét en mulighed. Så er den samlede pris 8.800 kr. Dobbeltværelser bookes på tlf.: 97 85 08 22.

Der tage forbehold for ændringer i skemaet inden kursus start

Temaer på kurset er:

 • Fra kur til varigt vægttab – du har allerede, hvad der skal til!
 • Vaner – opgør med gamle og indlejring af nye
 • Krop og vægttab – slut fred med din krop
 • Din madhistorie – fra sårbarhed til styrke
 • Mindful spisning & triggerfood – få et naturligt forhold til mad
 • Følelsesmæssig spisning – bryd den onde cirkel
 • Slip kurmentaliteten – opgør med sort-hvid tankegang
 • Om at udfordre dine hæmmende overbevisninger
 • Vejen frem – fortsæt de kærlige valg

Anika Karlsen Thor

Kursusleder og højskolelærer

Anika er diætist og daglig leder. Hun ved alt om mad og sund livsstil. Anika spiller klaver til morgensamlinger og fortæller om forfatterens tanker om teksten og den tid, hvor sangen er skrevet. Anika ved rigtig meget om madkultur. Hun tager dig med på en rejse i litteraturen om danskernes sundhed, og så er hun altid opdateret på dagens nyheder.

Content missing