Madplan November 1

Madplan November 1

Madplanen er fuldstændig GRATIS. Du downloader den ved at trykke på følgende link:

Madplan november 1

Vores diætist Anika Karlsen Thor og vores dygtige kok og ernæringsekspert Charlotte Ihler laver hver måned madplaner med aftensmad til tre dage. Du får opskrifter på tre nemme, sunde og lækre retter med en komplet indkøbsliste til, som afspejler årstidens råvarer i sæson.

Vores madplan bruger grøntsager i sæson, og denne madplan byder bl.a. på jordskokker og blomkål. Madplan November 1 indeholder opskrifter og indkøbsliste til:

1. Koteletter i fad med tomatsauce og ris.
2. Tunfrikadeller med pastasalat og dressing.
3. Culottesteg med stegte svampe, jordskokcreme og kartoffelbåde (tidskrævende).

God fornøjelse 😀

Hvorfor kun madplan til 3 dage og ikke til hele ugen?

Jo, fordi det for rigtig mange (inklusive os selv) bliver alt for omfattende og tidskrævende at lave mad efter nye opskrifter hver eneste dag. Så bliver madplanen pludselig besværlig og uoverskuelig i stedet for at være en inspirerende og kærkommen forandring til de faste retter.

Med en madplan til 3 dage får du prøvet nye retter og styr på indkøbene til halvdelen af ugen. Resten af ugen gør du bare, som du plejer. De fleste retter kan du lave på 30-45 minutter. Men enkelte gange vil der være en ret, der tager lidt længere tid. Prøv at planlægge det, så den tidskrævende ret skal laves på en dag, hvor du har god tid.

Kategori: Tag: