Katrine Gisiger – følelsesmæssig spisning
(Uge 31)

Katrine Gisiger – følelsesmæssig spisning
(Uge 31)

DKK 5.600,00

Hun har allerede opnået stor succes med sin populære popcast ”perfekt Uperfekt” og som foredragsholder, som forfatter, som kostvejleder, som…Katrine Gisiger er her, der og allevegne, og sommeren 2022 kan DU så møde hende som gæsteunderviser på Struer Højskole. Hver dag vil du få undervisning, øvelser og værktøjer. 

Du vil lære at håndtere modgang og møgdage på en ny og bedre måde. I fagsproget taler man om en copingstrategi. På kurset er der specielt fokus på spiseproblemer. Men kurset er meget mere:

Ved tilmelding bør du i bemærkninger til tilmeldingen, fortælle hvilket valgfag onsdag, du ønsker. Der skal minimum være fem deltagere per fag, og hvad angår “Det grønne køkken” er der også et maksimum på ni deltagere.

Katrine Gisiger – følelsesmæssig spisning starter søndag den 31. juli kl. 16.00 og slutter lørdag den 6. august kl. 9.00

 

Beskrivelse

Katrine Gisiger giver dig indblik

Følelsesmæssig spisning handler blandt andet om, at man bruger mad til at dulme ubehagelige følelser. Det ved Katrine Gisiger meget om, og hun deler på kurset sin viden med kursisterne.

Ofte ligger der en kombination af mental træthed og frustration, magtesløshed eller irritation bag de uhensigtsmæssige spisevaner. Den udfolder sig som regel om eftermiddagen eller aftenen, og søde sager er oftest på programmet.

Copingstrategier

Med udgangspunkt i dig selv – men sammen med de øvrige kursister – går holdet i gang med at planlægge og udvikle nye copingstrategier*, forudse fælder og gøre strategierne så konkrete som mulige. Temaer på kurset har navne som: Branden, minegange, vagthunden, gul zone og elefanten.

Onsdagsvalgfag

Katrine Gisiger er naturligvis kursets omdrejningspunkt, men kurset består af meget mere som for eksempel gåture, morgensamling med sang og diskussion om aktuelle emner, kulturel byvandring, motion, kreativt værksted, onsdagsvalgfag (mountainbike, yoga og meditation, det grønne køkken) højskoleaften med fællesskab, sang og fortælling.

Højskole er lig fællesskab. Det betyder også, at du tager del i det praktiske liv på skolen. Det kan være hjælp med en opvask, let oprydning, kaffebrygning og alle de andre småopgaver, der hører sig til på en højskole.

* ”Alle mennesker har problemer og udfordringer – som de løser mere eller mindre smart! Psykologer kalder måden, du møder dine udfordringer på, for dine copingstrategier. Når livet givet dig en mavepumper er gode copingstrategier guld værd.” Mindhelper

Der tages forbehold for evt. ændringer inden kursus start

Temaer på kurset er:

  • Undervisning, øvelser og værktøjer
  • Sjov motion
  • Lækker mad
  • Kreativt værksted
  • Badning i Limfjorden
  • Højskoletimer og fælesskab
  • Valgfag onsdag:
  • A) Mountainbike
  • B) Yoga og meditation
  • C) Det grønne køkken

Om Katrine Gisiger

Hun er 31 år, professionsbachelor i ernæring og sundhed, kognitiv kostvejleder og har skrevet bogen ‘’Det er BARE at tage sig sammen – En afsløring af overspisningens labyrint’’. Hun har de sidste fem år haft egen virksomhed, hvor hun hjælper med mad-problematikker gennem 1:1 forløb, foredrag, sin bog og sociale medier.

Anika Karlsen Thor

Kursusleder og højskolelærer

Anika er diætist og daglig leder. Hun ved alt om mad og sund livsstil. Anika spiller klaver til morgensamlinger og fortæller om forfatterens tanker om teksten og den tid, hvor sangen er skrevet. Anika ved rigtig meget om madkultur. Hun tager dig med på en rejse i litteraturen om danskernes sundhed, og så er hun altid opdateret på dagens nyheder.