Golf
(Uge 32)

Golf
(Uge 32)

DKK 4.700,00

Det er sundt, og det er sjovt – Golf!

Nu inviterer Struer Højskole dig til en uges golf, hvor eneste krav er, at du har lyst til at lære og være sammen med andre glade mennesker.

  • Over 11 timers golf over fem dage.
  • Undervisning af en PGA pro
  • Masser af fællesskab

Kurset starter søndag den 7. august kl. 16.00 og slutter lørdag den 13. august kl. 9.00

Beskrivelse

En uge med golf!

Det er sundt, og det er sjovt – Golf! Sporten vinder frem i Danmark, og det forstår man godt. Det er en social sport, som kan bruges til slet og ret at få motion, mens man hygger sig og nyder det sociale samvær og naturen, som omkranser golfbanen. Det er fuldstændigt op til den enkelte, om man gerne vil konkurrere med andre, men også her er sporten så snedigt indrettet, at uøvede spiller, via et handicapsystem, sagtens kan slå mere erfarne. Det herlige ved golf er nemlig, at du som spiller selv bestemmer, hvad du vil bruge sporten til og hvordan.

Nu inviterer Struer Højskole dig til en uges golf, hvor eneste krav er, at du har lyst til at lære og være sammen andre glade mennesker.

Risikoen med golf

Sammen med Struer golfklubs PGA pro* Michael Pedersen, vil vi hver formiddag øve de forskellige golfsving. Der vil være fokus på at få en god oplevelse. Michael er med sin mangeårige erfaring knalddygtig til at lære fra sig, og det sker med et smil på læben. Kurset vil give dig en god første gangs oplevelse med golfsporten. Den eneste risiko, du løber, er, at du bliver bidt af sporten. Heldigvis har du, lige meget hvor du bor, masser af muligheder for at finde en golfklub tæt på din bopæl. Danmark har nemlig et finmasket net af golfbaner.

Højskole er lig fællesskab. Det betyder også, at du tager del i det praktiske liv på skolen. Det kan være hjælp med en opvask, let oprydning, kaffebrygning og alle de andre småopgaver, der hører sig til på en højskole.

Du må gerne tage dit eget udstyr med eller låne et sæt, mens du er på kurset.

Så tag en bekendt under armen og kom og vær med til en god uge i golfens tegn.

* En PGA pro er en professionel golfspiller, der typisk arbejder i en klub som trænere og underviser.

Kurset er mere end golf. Det er også:

  • Udflugt
  • Højskoleaftener
  • Lækker mad
  • Morgensamlinger
  • Festaften

Hvis I er to, der ønsker at tilmelde jer kurset sammen og bo i et dobbeltværelse med eget bad og toilet, er den samlede pris 8.400 kr. Dobbeltværelser bookes på tlf.: 97 85 08 22.

Der tages forbehold for evt. ændringer inden kursus start

Thomas Smith

Kursusleder og lærer på linjefaget

Thomas er uddannet coach, motionsinstruktør og snart færdiguddannet psykoterapeut. Han er verdensmester i at stille alle de svære spørgsmål, som for alvor rykker din personlige udvikling og dine tanker om vores kultur og samfund. Han er en mester i at lytte og den af underviserne, som arbejder mest i dybden med den mentale side af livsstilsændringer og sundhedsbegrebet.