Klog på og med podcast

Podcast

Ved du, hvordan du henter en podcast ned på din telefon? Ved du, hvordan man lytter til podcasts eller, hvor man finder det mest interessante indhold? Hvis ikke, kan du få det hele leveret på Struer Højskole, hvor underviserne lærer dig det hele – helt fra bunden.

Podcasts er noget af det hotteste disse år, når det kommer til dybtgående viden og folkeoplysning om populære emner. Det er en helt ny verden af lydfortællinger, som kommer tæt på det, du kender fra foredrag. Til gengæld kan du lytte til en podcast når som helst og hvor som helst – også i toget, flyet, bussen eller bilen. Det er tilmed ganske gratis.

I Struer skal du ikke nøjes med at lære det tekniske. Under kurset vil du og dine medkursister lytte til nogle af de samme podcasts. Herefter vil I endevende det aktuelle emne i podcasten i fællesskab. Der er ikke grænser for, hvor forskellige emner, der kan tages op i forbindelse med en aktuel podcast. Her er alt fra krimi-historier til emner som mental sårbarhed, sundhedsmyter, forskning og politik. Længden af en podcast varierer, men den typiske længde ligger mellem 20 minutter og halvanden time.