8 ugers livsstilskursus

Fra 24. oktober til 18. december 2021

Her får du nye vaner og ny livsstil. Du møder nye venner – måske for livet, og du får masser af nye oplevelser. Her finder du din vej til en sund livsstil.

Du kommer virkelig til at arbejde med dig selv – 360 grader rundt. Kurset henvender sig til dig, der er nået til den konklusion, at nu skal der ske noget med din krop, dig selv og dine vaner. Du kan være sikker på, at du ikke er den eneste, og du vil i fællesskab med de andre finde livsglæden.

På dette kursus kommer du delvist til at have fællestimer med eleverne på vores 14 ugers livsstilskursus.

Kurset inkluderer:

• Højskoleaftener med store og små foredragsholdere
  • Struer by med shopping, cafeer, biograf og den smukke fjord

Pris 2500 kr. per uge

verdagen på Struer Højskole