Ofte stillede spørgsmål

Hvad hvis jeg melder afbud?

Ved afbud mindre end 14 dage før kurset, får du ingen refusion, men du kan få et gavekort på beløbet.

Ved afbud tidligere end 14 dage før kurset gælder følgende:

1. Du kan få et gavekort på det fulde beløb eller

2. På korte kurser 1-3 uger – ekspeditionsgebyr på kr. 500 – resten af beløbet returneres.

3. På lange kurser over 3 uger – ekspeditionsgebyr på kr. 1000 – resten af beløbet returneres.

Se tidligere elevers anmeldelser på facebook

Klik ind på vores facebookside, hvor mange tidligere kursister har anmeldt deres ophold på Struer Højskole (vi hed tidligere KursusCenter Struer, så det står flere steder – men det er altså os ?)

Hvor kan jeg købe kogebogen?

Du kan købe kogebogen, MADVÆRKSTEDET lige her på siden ved at trykke på Shop i hovedmenuen. Her finder du også vores madplaner til 3 aftener med sund aftensmad og komplet indkøbsliste.

Kan jeg købe et gavekort til Struer Højskole?

Ja det kan du tro. Du finder gavekort ved at trykke på fanen “Shop” øverst i hovedmenuen. Her kan du vælge gavekort.

Hvilke kurser kan jeg vælge?

Du finder alle vores kurser lige her på siden i menupunktet “Shop” øverst i hovedmenuen.

Kurserne varer fra 1-15 uger.

Fælles for alle vores kurser er, at de handler om sundhed og velvære. Størstedelen af vores højskoleophold er vægttabsophold og livsstilsophold. Men vi har også yoga-ophold på højskolen og uger med fokus på at forebygge stress og finde ro i kroppen.

Hvornår kan jeg starte?

Vi starter kurser mange gange i løbet af året. Du finder de konkrete datoer ved at klikke ind på de enkelte kurser. Dem finder du ved at klikke på fanen “Shop” øverst i hovedmenuen.

Hvis datoerne ikke passer ind i din kalender, kan du altid få en skræddersyet løsning. Ring eller skriv til os, så laver vi en god plan.

Hvad koster det?

Ugeprisen varierer fra kursus til kursus. De lange kurser har den laveste ugepris på ca. kr 1.995. De korte kurser koster fra 4.000 pr. uge.

Vores priser inkluderer alle måltider, overnatninger, vand, varme, el, undervisning, udflugter og entreer samt fri vask og tumbling.

Du har mulighed for at tilkøbe linnedpakke og slutrengøring. Det er ikke med i prisen.

Hvordan bor jeg?

På Struer Højskole får du som udgangspunkt dit eget værelse med en lille éntre, bad og toilet. På de korte kurser er det også muligt at vælge dobbeltværelse eller et mindre værelse med delt bad og toilet.

Værelserne er 15-18 m2, og er udstyret med seng, sengebord, skrivebord med stol, lampe, lænestol og sofa (der er ikke sofa på værelser med delt bad).

Værelserne er i ren “retro-stil”, og du er meget velkommen til selv at medbringe puder, tæpper, nips, blomster og andre hyggelige ting, som kan gøre værelset mere personligt, mens du er her.

Værelserne er fordelt mellem hovedbygningen og i mindre bygninger i vores have.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du kan altid tilmelde dig lige her på siden ved at klikke ind på fanen “shop” øverst i hovedmenuen.

Du kan også ringe og booke dit højskoleophold på tlf. 97 85 08 22 eller skrive til os på mail@struerhojskole.dk

Hvis du gerne vil høre lidt mere om vores sted og koncept, er du også meget velkommen til at ringe til vores daglige leder, Anika Karlsen Thor, som også er husets diætist. Hun har tlf. 20 80 48 63.

Hvem går typisk på kurset?

Vi har elever i alle aldre, størrelser, former og støbninger. Nogle kommer for at tabe sig, andre for at forebygge livsstilssygdomme. Nogle kommer for at dyrke yoga og meditere, andre kommer for at stresse af og udvikle sig som menneske.

Én ting har de dog tilfælles: alle er her for at gøre noget godt for sig selv, sin krop og sit humør. Og du er også velkommen til at blive en del af fællesskabet!

Hvor ligger det?

Vi ligger lige midt i Struer by med shopping, cafeer, biograf, kurbad og den smukkeste natur lige rundt om hjørnet. Limfjorden er fantastisk! Og der er så mange smukke naturoplevelser i omegnen.

Adressen er Skrænten 4, 7600 Struer.

Hvordan finder jeg Struer Højskole?

Struer Højskole
Skrænten 4
7600 Struer.

Ankommer du i bil, er det ret nemt at finde, og der er gratis parkering lige udenfor døren.

Ankommer du med tog, er der ca 1 kilometer fra Struer Banegård til Højskolen. Der er fortov hele vejen, men har du meget oppakning kan du evt. kontakte Struer Taxa på tlf. 97 87 80 80 (http://struerthyholmtaxa.dk)