Gruppecoaching

Ingen facitliste

Du kommer til at arbejde med at sætte rammer for dig selv, tage ansvar for dit liv og finde ud af, hvad du selv vil. Du skal ikke spise sundt, fordi du burde, men derimod finde ud af, hvorfor du gerne vil det? I gruppecoachingen er der ingen rigtige eller forkerte svar.

På de længere højskoleophold med fokus på sund livsstil og vægttab vil du for alvor få arbejdet med dig selv. Det kan være hårdt arbejde, men er for langt de fleste en kærkommen og forløsende nødvendighed.

Du skal ikke kunne tingene perfekt – men bare være med som dig selv, og være så ærlig, som du er klar til.

Processen, du kommer til at gå igennem i bl.a. coaching-sessionerne, handler ikke om facitlister eller konkrete svar, men om at du udvikler evnen til at reflektere over dit eget liv på en kærlig måde. I omsorgsfulde omgivelser. Og så handle derefter.

Mod på livet

Du skal være klar til at arbejde med dig selv! Vi har rammerne. Vi har også erfaringen. Derfor kan vi hjælpe dig til, at du kan arbejde med din selvudvikling og tage herfra med en større refleksionsevne og mod på at leve livet med udgangspunkt i dine behov – leve dit eget liv. Du giver slip på behovet for kontrol og dét at skulle leve op til alle andres forventninger til dig og din krop.

Det handler om nysgerrighed og mod. Nysgerrighed på dig selv, så du bliver bevidst om dit selv og dine egne handlinger. Og bagefter kræver det mod at arbejde med det hele – også de svære ting.

I gruppecoachingen er der ingen rigtige eller forkerte svar.

Vores dygtige coach og psykoterapeut, Thomas, understøtter den proces, som opstår helt naturligt. Han bidrager til at holde åbenheden i gang og skabe et kærligt rum for alle, mens du opdager de svære ting og får muligheden for at arbejde med dem stille og roligt, mens du er hos os.

Er du skeptisk og synes, det er for langhåret? Selv de mest skeptiske af vores tidligere kursister er endt med at elske de her timer. Som én sagde:

“Jeg vidste slet ikke, at det faktisk var det her, jeg havde brug for.”