Efterårs kursus 7 uger 2020

7 ugers livsstil og vægttab

Fra 20. september til 7. november

Bliv motiveret sammen med andre, få det bedre – både fysisk og mental og få masser af inspiration til en sund livsstil og muligheden for et vægttab.

Du kommer til at arbejde med dig selv – 360 grader rundt. Kurset henvender sig til dig, der er nået til den konklusion, at nu skal der ske noget med din krop, dig selv og dine vaner. Du kan være sikker på, at du ikke er den eneste, og du vil i fællesskab med de andre elever arbejde mod en sundere livsstil.

Du får

• Højskoletimer med fællessang
  • 7 uger til DIG SELV
  • Lækker og sund mad – HVER DAG