Efterårs kursus 6 uger 2020

6 ugers livsstil og vægttab

Fra 8. november til 19. december

Få motivationen tilbage og find en sund balance med dine mad- og motionsvaner. Du bliver en del af fællesskabet og sammen gør vi årets sidste uger til noget specielt. Kurset er et optag på højskolens 13 ugers kursus og du arbejder med nye vaner og ny livsstil sammen med højskolens øvrige elever.

Du kommer til at arbejde med dig selv – 360 grader rundt. Kurset henvender sig til dig, der er nået til den konklusion, at nu skal der ske noget med din krop, dig selv og dine vaner. Du kan være sikker på, at du ikke er den eneste, og du vil i fællesskab med de andre elever arbejde mod en sundere livsstil.

Du får

• Lækker og sund mad lavet fra bunden
  • Højskoleaftner med store og små foredragsholdere – F.eks. Jesper Theilgaard
  • Struer by med shopping, cafeer, biograf og den smukke Limfjord lige rundt om hjørnet