Efterårs kursus 13 uger 2020

13 ugers livsstil og vægttab

Fra 20. september til 19. december

Udnyt efteråret. Her får du nye vaner og ny livsstil. Du møder nye venner – måske for livet og du får masser af nye oplevelser

Du kommer til at arbejde med dig selv – 360 grader rundt. Kurset henvender sig til dig, der er nået til den konklusion, at nu skal der ske noget med din krop, dig selv og dine vaner. Du kan være sikker på, at du ikke er den eneste, og du vil i fællesskab med de andre elever arbejde mod en sundere livsstil.

På dette kursus kommer du delvist til at have fællestimer med eleverne på vores lange 7 ugers efterårskursus og der vil være et optag af nye elever midtvejs.

Du får

• Højskoleaftener med store og små foredragsholdere – F.eks. Jesper Theilgaard
  • Struer by med shopping, cafeer, biograf og den smukke Limfjord lige rundt om hjørnet

Pris 1900 pr. uge