Diabeteslinje

Diabeteslinje

Hvis du gerne vil vide mere om diabetes, så er du kommet til det rette sted!

Diabeteslinjen er for alle – både dig med og uden diabetes. Her kommer du til at lære en masse om diabetes-venlig livsstil. Du kommer til at mærke, hvordan den sunde livsstil med sund mad og motion påvirker din krop, og så får du det hele sat i et større perspektiv i et fællesskab. 

Generelt oplever vi, at type 2 diabetikere i løbet af ganske kort tid forbedrer deres tal, når de er på ophold hos os – både i forhold til blodsukker og kolesteroltal. Den daglige motion og sunde kost påvirker kroppen med det samme, og vi oplever tit, at vores holddeltagere med diabetes skal tage mindre medicin eller at medicinen bliver helt overflødig.

Bl.a. blev Kenneth Otte (42 år) fra DFDS Seaways medicinfri, mens han var hos os på et 6 ugers livsstilsophold:

Jeg fik konstateret diabetes 2 som 40-årig! Det skræmte mig og var alt for tidligt. Gammelmands-sukkersyge som 40-årig… Men jeg vidste jo godt, at det var min livsstil, der var skyld i det hele. Så jeg valgte at gøre noget ved det og tog på et livsstilskursus i Struer, som jeg havde fået anbefalet af en god kollega. Her fik jeg vendt rundt på alle de dårlige vaner og min diabetes er helt væk nu” – Kenneth Otte

Alle vores sundhedskurser lever op til Diabetesforeningens anbefalinger. Du har mulighed for at få særskilt individuel kostvejledning af vores diætist, og vores fysioterapeut kan guide dig i forhold til at måle blodsukker.

Tilmelding

Hvis du gerne vil vide mere om diabetes, skal du bare tilmelde dig ét af vores almindelige vægttabs- eller livsstilskurser, og oplyse ved tilmeldingen, at du gerne vil på diabeteslinjen.