Diabeteslinje

Diabeteslinje

Hvis du gerne vil vide mere om diabetes, så er du kommet til det rette sted!

Når du kommer på højskolen på et kursus med fokus på livsstil og vægttab, har du mulighed for at vælge vores diabeteslinje. Linjen er for alle – både dig med og uden diabetes. Udover de almendannende højskolefag, kommer du til at lære en masse om diabetes-venlig livsstil. Du kommer til at mærke, hvordan den sunde livsstil med sund mad og motion påvirker din krop, og så får du det hele sat i et større perspektiv. 

Generelt oplever vi, at type 2 diabetikere i løbet af ganske kort tid forbedrer deres tal, når de er på kursus hos os – både i forhold til blodsukker og kolesteroltal. Den daglige motion og sunde kost påvirker kroppen med det samme, og vi oplever, at vores holddeltagere med diabetes ofte skal tage mindre medicin eller at medicinen bliver helt overflødig.

Alle vores sundhedskurser lever op til Diabetesforeningens anbefalinger. Du har mulighed for at få særskilt individuel kostvejledning af vores diætist, og vores fysioterapeut kan guide dig i forhold til at måle blodsukker.

Tilmelding

Hvis du gerne vil vide mere om diabetes, kan du enten tilmelde dig vores højskolekurser med fokus på diabetes, eller du kan tilmelde dig ét af vores almindelige højskolekurser med fokus på livsstil og vægttab. Her skal du huske at oplyse ved tilmeldingen, at du gerne vil på diabeteslinje.